2777
2789
عنوان

تب بچه

185 بازدید | 27 پست

سلام پسرم از دیروز بی حال بود و از دیشب تب داره قطره میدم بالا میاره فقط شیاف اونم سر ۴ ساعت دیرتر بزنم تبش میره بالا علائم دیگه نداره 

فقط تو رامسر دکتر عمومی هست و از دیشب دو بار دکتر بردمش چه کار کنم نگرانم تجربه دارین چه کار کنم

برای سلامتی خودت و عزیزانت .....و من و عزیزانم.صلوات♥️🙏🕊️♥️🕊️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاری نمیشه کرد عزیزم فقط پلک روهم نزار تبش باید کنترل بشه..هر ۴ساعت شیاف اگر دیدی اثر نکرد هر ۳ساعت ...

از دیشب یگسره بیدارم

خونمون پراز مهمونه

خیر سرمون رامسریم

کار خونه و مهمون

اونورم تب و بچه

از دیشب یگسره بیدارم خونمون پراز مهمونه خیر سرمون رامسریم کار خونه و مهمون اونورم تب و بچه

عزیزدلممم میدونم سخته واقعا..اما میگذره این روزاهم..همه ی مادرا تجربه میکنن این روزای سخت رو..خدا بهت قوت بده عزیزجانم

تب بالا یعنی چند؟

تا۳۸ کلا درمان لازم نداره واکنش طبیعی بدنه و باید اجازه داد تا خودش با میکروب یا ویروس مبارزه کنه

دارو نمیخواد ولی تقویت چرا مثل آب میوه و...

تا۳۹ هم بالا محسوب نمیشه اما بهتره درمان بشه اگه روی ۴۰-۴۱ میره، خطرناک میتونه بشه مراقیبت بیشتر میخواد

اره عزیزم من سر دندونای دخترم ۳بار ۵ صبح رفتیم بیمارستان ازبس ک تب داشت..ی بار تا مرز تشنج رفت خیلی ...

این سردندون های قبلی 

شدیدا بیقرار بودبخثوص شبها

حالا تب 

بخدا بیچارم سابقه تشنج رو پسر بزرگم داره

عزیزدلممم میدونم سخته واقعا..اما میگذره این روزاهم..همه ی مادرا تجربه میکنن این روزای سخت رو..خدا به ...

درسته امروز مهمونا با هم دعواشون شد داداشم و زنش وسط مریضی بچه اونورم شام مهمون جدبد داشنیم کلا سخت گذشت