2777
2789
عنوان

تب بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 27 پست
تب بالا یعنی چند؟ تا۳۸ کلا درمان لازم نداره واکنش طبیعی بدنه و باید اجازه داد تا خودش با میکروب یا ...

فکر کنم همون ۳۸ و خورده بشه 

فقط شیاف میزنم 

اب میوه کم خورد

برای سلامتی خودت و عزیزانت .....و من و عزیزانم.صلوات♥️🙏🕊️♥️🕊️

این دو سه تا درمان هم برای تب بالای ۳۸.۵ مفیده

مخلوط آب سیب و آب هندوانه سریع میکشه پایین دمای بدن رو

مخلوط آب لیمو شیرین و آب پرتقال که لیمو شیرینش دوبرابر پرتقالش باشه همه مفیده

پاشویه با جوشانده‌ی ولرم شده‌ی گل ختمی به این صورت که دستمال مرطوب به جوشانده، اول روی پیشانی قرار بگیره، بعد دست راست شیته بشه باهاش، بعد پای راست، بغد پای چپ و بعد دست چپاین میشه پلشویه چرخان و در لحظه تب رو پایین میاره فقط نباید زیر۳۸ بیاد که ایمنی بدن ضعیف نشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این دو سه تا درمان هم برای تب بالای ۳۸.۵ مفیده مخلوط آب سیب و آب هندوانه سریع میکشه پایین دمای بدن ...

ممنون 

فردا براش‌ لیمو شیرین و هندونه میخرم‌

وای چ اوضاع در هم بوده..با شوهرت حرف بزن بگو کمک کنه..شما بخابی ی ساعتی

اون بیچاره پیش مهموناس

فکر کنم همون ۳۸ و خورده بشه  فقط شیاف میزنم  اب میوه کم خورد

برای این تب استفاده از شیاف بسیار بده

هم رو کبد اثر نامطلوب میذاره در دراز مدت هم ایمنی رو ضعیف میکنه

تب، نشانه‌ی مبارزه ‌ی گلبول های بدنه با عامل خارجی میکروب یا ویروس، وقتی سریع دارو میدین، تو این مبارزهدخالت میکنین و نمیذارین بدن روند طبیعی طی کنه

البته حتما تب گیر بذارین زیر بغلش و وقتی عددش ثابت شد، روشو بخونین، نیم درجه بالاتر از عدد، تب واقعی بچه ست متناسب با اون، درمان انجام بدین

شیاف مال تب بالای ۴۰ درجه ست که به چیز دیگه جواب نداده

اووه چ مهمونایی نصف شبه نمیخان برن‌..یاحداقل بخابن دیگه

مسافرن 

داداشم و دوستاش و زن و بچه هاشون

فقط خوبیش اینه اینجا اتاقها جداگانس 

وگرنه کرونا مهمونی نداره

برای این تب استفاده از شیاف بسیار بده هم رو کبد اثر نامطلوب میذاره در دراز مدت هم ایمنی رو ضعیف میک ...

اخه عزیزم دارو خوراکی مثل شربت استا یا قطره نمی تونه بخوره بالا میاره

معدش حساسه

اخه عزیزم دارو خوراکی مثل شربت استا یا قطره نمی تونه بخوره بالا میاره معدش حساسه

مادر عزیز و بزرگوار که خیلی هم امروز خسته شدین و تحت فشار بودین، اگه تب واقعا همون۳۸ و خورده ای هست، دارو خوراکی هم نمیخواد

اجازه بدین بدن کارشو انجام بده

شما فقط مراقب باشین بالاتر نره و اگه داشت میرفت، با هر نوع پاشویه و هر نوع آب میوه، خاکشیر توی اب جوش یا بارهنگ آب جوش یا هر نوع مایعاتی، کنترلش کنین، اگه رفت بالای۴۰ اونوقت شیاف لازم میشه

البته گفتم چه مایعاتی موثر ترن اما اگه نبود هم هر مایعات دیگه ای که مجبورش منه ادرار کنه، تبشو میاره پایین

مادر عزیز و بزرگوار که خیلی هم امروز خسته شدین و تحت فشار بودین، اگه تب واقعا همون۳۸ و خورده ای هست، ...

چشم عزیزم با اب میوه کنترل میکنم