2777
2789
عنوان

خدایا سزای مادرشوهرمو بده

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 36 پست
الهی یمیرم برات درکت میکنم خداازاینا نگذره منکه فقط منتظرم عذاب خدارو ببینم براشون 

کوووووووو پس عذاب خدا 

بعد هر سختی آسانیست آسانی منو بیاره خدا

شما الان چیکار کردی جدا شدی؟

برای سلامتی مامانم بفرست صلوات رو لطفا
چه قدر عوضی و پست فطرت و نانجیب توروخدا اینارو از کجا پیدا کردی؟؟؟ دلم از این میسوزه ک تک دخترم بو ...

اره منم دلم ازاین میسوزه فقط دیگه هیچی ازخدا نمیخوام جزاینکه به دلم ارامش بده بتونم فراموششون کنم باورت میشه آرزومه فراموشی بگیرم یادم نیاد اینا اصلا بودن توزندگی من

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کوووووووو پس عذاب خدا  بعد هر سختی آسانیست آسانی منو بیاره خدا شما الان چیکار کردی جدا شدی؟

دقیقا منم حرف تورو میزنم میگم پس کوووووووو چرا یه اخ نمیگن دلم اروم بشه ولی خدای منو توام بزرگه به وقتش کمکمون میکنه مطمینم جدا که نامزدیم بهم خورد دیگه 7ماه نشون بودم 4روز مونده به عقد بهم خورد

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید) 
منم دلم میخاد الزایمر بگیرم

درکت میکنم بمیرم برا دلت میدونم چی میکشی انشاله خدا به دلت ارامش بده یه ادم خیلی خوب بزاره سرراهت که اونو فراموش کنی انگار که اصلا نبوده تو زندگیت 

عزیزم ناراحت نباش دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره منو 10سال عذاب دادن با حرفاشون ولی هیچ وقت آه و نفرین نکردم به خودشون گفتم من خدا را دارم قربون خدا برم از پارسال داره جوابهاشون را میده ولی ناراحتم چون نمیخوام هیچ بنده ای عذاب بکشه