2777
2789
عنوان

خدایا سزای مادرشوهرمو بده

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 36 پست
ظرف شستن عصبیت کرده🤔🤔

گفتم از وقتی پامو گذاشتم تو خونه خراب شدش شروع کرد برد تا آشپزخونه چادر کمرم بست و .... کلفت انگار من خودم خونه مامانم کارگر میگرفت نمیذاشتیم اذیت شه بهش احترام میزاشتیم 

برای سلامتی مامانم بفرست صلوات رو لطفا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه ربطی داره خدا رو قضاوت کردی عدالت نداره کلی نفرین برای مادر عشقت خواستی اگه تو عقد انقد متنفری ...

بله منتظر عدالت خدا هستم با خدا بودم خدای مهربونم صدامو حتما میشنوه

مادر عشقم

اون حتی ی غذا جلو عشقم نمیزاره از بچگی کار میکرد پولشو میگرفت 

شما نگران نباش عشقم میگه هر جور دلت میخاد با مادرم رفتار کن وگرنه بدتر سرت بلا میاره مادرش رو میشناسه دیگه

دارم آتیش میگیرم قلبم درد میکنه از بس دلم پره

عزیزم یه چیزی بهت میگم که بدونی عفریته ترازمادرشوهرتوام هست 😏من 7 ماه نشون بودم 7 ماه انواع توهین وتحقیر وسرکوفتو تحمل کردم 7 ماه هرچی عشقش کشید گف هرلاشی بازی سرم آوردن یه روز گف تپلی یه روز گف بینیتو عمل کن یه روز گف سرت کجه یه روز گف نمیدونم ابروت اینه یعنی هرچی فک کنی اینا عشقشون کشید بارم کردن فک کن تک دختر یه خانواده سرشناس باشی بابات به هیچکس دخترنده بعدیکی بیاد خواستگاری که داییش وبچه داییش دزده خالش رماله قشنگ نمیدونم چه جادو جنبلی کردن دهن مارو بستن مهریم 313 تا بود اولش کردن 114 تا اونم بادعوای من با بابام اینم بگم ازدواجم سنتی بود ولی دلم برا پسره کثیف میسوخت میخواستم بکشمش بالا😏بعداین ماجرا هرجا نشست پیش هرکی نشست هی گف لاغرکن بینیتو عمل کن راست راه برو نمیدونم فرز باش پسرعموم فوت شد حتی سر قبرش نتونستم برم چون این اشغال نزاشت تو مراسم نیومد که خانوم به دلش نیاد بابام برای شازده کثیف ترازخودش مریض بود دارو خرید یه حرفی دراوردن دستگاه ایکس باکس برد که عقده بچگیش ازدلش بره یه چیزی مادرکثیفش گف پشتمون چله ای هیچکس جز یه دست لباس برا داماد هیچی نمی‌بره ما چون تک داماد بود کلی لباس مارک پالتو سوییشرت شال گردن میوه شیرینی ساعت ست کیف وکمربند یعنی هرچی فک کنی خریدیم براش لباس خونگی بیرونی تا جوراب وصابون مامانم برا پسر کثیفش خرید تا ست برس فقط 7 میلیون خریداقاشد 😏اونوقت اوناکلا یه پالتوو شال وپوتین و یه دونه لباس برام اوردن هرچیم که مهمونا اورده بودن میخواستن ببرن باخودشون 😏که گفتن نه برای عروسه بدین بهش که بماند چه قشقرقی راه انداخت سرش بعدم یه قشقرق انداخت که پسرم لباسارو نپسندیده اصلا فک کن لباسای مارکو نپسندیده😏😏😏😏😏😏😏فقط سوییشرتش 1میلیون پولش بود

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید) 

بهت بگم چه دعوا شد سرچله بماند گذشت چله این خانوم قرار بود عقد کنه منو هی نمیکرد هی عقب مینداخت اخرسر پسر لاشیش گف خونه نمیتونم سمت مادرت بگیرم باید سمت مادرخودم باشه اونا پایین شهر بودن ما بالاشهر بعدا این حرفشون رسید به اینکه باید یه اتاق مادرم رندگی کنی 😏😏😏😏😏😏دوباره سر مهریه ادا دراوردن گفتن نصف کنید یعنی 114 تا یانیم یاربع سکه که من به خاطر اون نامزد اشغالم باز رفتم با عموم حرف زدم با بابام حرف بزنه کمش کنه چون بابام گف بمیرم اینبار کم نمیکنم 😏عموم گف بزار اول با سعید یعنی نامزدم بحرفه ببینه حرف حسابش چیه که بیشرف زد زیرش گف من نگفتم 114 تا نیم من کلا 14تا میتونم بدم عموم گف ازنظرمن وخانوادم این وصلت منتفیه گف باشه مهم نیست 😏بعد ننه اش اومد به بی حیایی زد خودشو گف غلط زیادی کرده باکلی کلنجار ویک ماه نرفتن من به خونه اخر گفتن 114تا نیم سکه قرارشد بریم کارای عقدو کنیم مادرش گف حتما باید زهره رو تنهاببرم خرید دوتایی بریم اصلا میگف یا تنها یامن خرید نمیرم ما رفتیم ازمایش بعدش عمم زورکی اومد خرید بعدا معلوم شد منو تنها میخواسته خرید ببره که بدنمو ببینه وببره برگه گواهی بکارت بگیره 😏پسرش یه روز بعد بهم پیام داد یا میزاری خواهرم تنهابیاد بدون دونستن خانوادت بدنتو ببینه یا قید ابروتو بزن من میخوام برم ترکیه ازطرف من خدافظی کن ازخانوادت بعد رفتنم 😏

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید) 

اینم بگم سراون مهریه کلی حرف پشت من به عموهام زده بود که پسرمن دخترتونو نمیخواست زورکی اومده به پسرم حلقه دستش کرده دیگه درنیاورده من احمق حلقم کوچیک بود خود کثیفش گف ببر بزرگ کن خودم بردم بزرگش کردم اینو کرده بود سوژه بااینکه ازدواجم ستنی بود وخودشون اومده بودن التماس کرده بودن بهمون دختربگیرن بدونی چه حرفایی پشتم زدن من خونه عموم بودم واین نمیدونست اونجام وتواتاقم دارم گوش میدم حرفاشو غرورمو شخصیتمو له کرد یه چادر برا عقدم نمیخرید عمم ومادربزرگم می‌گفتن بهش بیا خودمون میخریم فقط ببرعقدتو کن 😏پسرشون نه خونه داشت نه ماشین حقوقش 3میلیون حتی با 35سال سن گواهینامه ام نداشت اونوقت شاخ شده بودن برام چون فک میکردن ماازترس ابرومون دیگه خفه خون میگیریم روزی که رفتیم حلقه بخریم اون نامزد اشغالم گف ندارم حلقه سبک بخر گفتم من حتی نگاه نمیکنم تو خودت هرچی دوس داری بخر مادرش گف به فروشنده دختره سلیقه نداره پسرم باید انتخاب کنه پسرش بعد حلقه گف نمیتونم برای عروسی سرویس بخرم گفتم عیبی نداره فک کن یه شب نخوابیدی ازصبحم رفتی ازمایش خون و خرید بعد اومدیم شام خونه مادربزرگم واقعا نا نداشتم کار کنم میگف چرا ظرفای شامو نمیشوری مامان بزرگم گف میندازم ظرفشویی میگف نه زهره باید میشست چرا یه ماهه خونته خونه تکونی برات نکرده لباسی که برام خرید 500 هزار بود من به خانوادم گفتم 1و500 خریده اخرم باهمه این کثیف بازیاشون 4روز مونده به عقد ادا دراوردن گفتن پسرمون شک داره میترسه باید بیشتر فک کنه زهره رو میبینه قلبش نمیزنه 😏😏😏😏😏😏حالا میبینی بدتر از مادرشوهرتوام هست من فقط توچله 4میلیون لباس وکفش برا مراسم خریدم همش 1نفرمهمون اورد خونمون 😏اونوقت برا عقدم یه لباس خرید 500 هزارتومن خدایی فکرشو کن چی کشیدم موهام سفید شده به قران امروزتوایینه داشتم میدیدم جلو موهام همش سفیده پس بگو خدایا شکرت اینا همش ذره ای ازکاراشونه

اینم بگم سراون مهریه کلی حرف پشت من به عموهام زده بود که پسرمن دخترتونو نمیخواست زورکی اومده به پسرم ...

همه این بلاها سر منم اومد سه ساله نامزدم سال تحویل خونه خراب شدش بودم باورت میشه غذا درست نکرد همش صبح زود زنگ میزنه جمعه ها ک تعطیلم میگه بیا خونمو تمیز کن روزایی ک سرکار هستم هم میگه باید بیایی اینجا کار کنی خسیس تر و آشغال تر ازش من آدم ندیدم هیچوقت غذا درست حسابی جلوم نذاشت اونو عروسش انقد سرم بلا آوردن بخوام بگم باید دو روز فقط بنویسم

همه این بلاها سر منم اومد سه ساله نامزدم سال تحویل خونه خراب شدش بودم باورت میشه غذا درست نکرد همش ص ...

الهی یمیرم برات درکت میکنم خداازاینا نگذره منکه فقط منتظرم عذاب خدارو ببینم براشون 

این آی دی چیه 

هیچی عزیزم یکی ازدوستامو اینجا تگ کردم بیاد بخونه پستمو 

@girnade    

چه قدر عوضی و پست فطرت و نانجیب

توروخدا اینارو از کجا پیدا کردی؟؟؟

دلم از این میسوزه ک تک دخترم بودیو سرشناس

خاک برسرشون خدا جواب کاراشونو بده واقعا

واقعا دهن ادم بسته میشه نمیدونه چی بگه با این حجم از و حشی گری

خدا بهت ارامش بده عزیزم

بسپرشون به خشم حضرت عباس....چوبشو میخورن

چه قدر عوضی و پست فطرت و نانجیب توروخدا اینارو از کجا پیدا کردی؟؟؟ دلم از این میسوزه ک تک دخترم بو ...

من ک همش دعا میکنم بلاهایی ک مادرشوهرم سرم آورد خدا سر هیچ ناموسی نیاره الهی همچین خانواده ای نصیب هیچ ناموسی نشه