2777
2789
عنوان

خدایا سزای مادرشوهرمو بده

489 بازدید | 36 پست

مگه خدا عادل نیست

مگه جای حق نشسته نیست

این زنیکه رو ک منو بیمار اعصاب روان کرد

و میمودم دق دلیمو تو خونه پدریم خالی میکردم رو نابود کنه

قسم میخورم حاضرم قسم بخورم بدی هایی ک اون ب من کرد و میکنه تیکه ها کنایه ها هیچ مادرشوهری سر عروسش نکرده

از پنج دقیقه بعد عقد حروم زاده بودنشو نشون داد روزی ک عروس پاگشا میشه واس اولین بار تا رفتم منو برد آشپزخونه خراب شدش شروع شد بلاهاش ظرف هارو همرو داد بشورم چادر به کمرم بست ای خدا آهای خدا مگه من تازه عقد نبودم نابود کن این عفریته رو سه ساله دارم عذاب میکشم با نابودیش زندگیم آروم میشم خدا سزاشو بده

پس کوووو عادل بودنت

خدا شاهده تو خونه پدر مادر از خودشون میگذشتن ما تو رفاه باشیم دست ب سیاه سفید نمیزاشتن بزنیم 

اونوقت این حرومزاده 

خدایا سزاشو بده انقد سالمه سرش درد نمیگیره النگو تو دستش پر شوهر خنگ من کار میکنه این ازش پول میگیره 

برای سلامتی مامانم بفرست صلوات رو لطفا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند سالت بود

هر چه مغرورتر باشیتشنه ترند برای با تو بودنو هرچه دست نیافتنی باشیبیشتر به دنبالت می آیند؛امان از روزی که غروری نداشته باشیو بی ریا به آنها محبت کنیآن وقت تو را هیچ وقت نمی بینند؛سادهـ از کنارت عبور می کنند …

عزیزم یه نفس عمیق بکش . حتما شرایط سختیه و داری اذیت میشی اما بخاطر اینکه ارامش داشته باشی فکر کن مادر خودته .ازش ناراحت میشی بازم؟ یا اصلا چیزی میگه همون لحظه جوابشو بده اینجوری عصبی شی مریض میشی خدایی نکرده به فکر خودت باش

اینجاست که زن کارمند و حقوق بگیر ارزشش معلوم میشه 

خیلی کم مادر شوهر ها و شوهر ها به زن کارمند شاغل گیر میدن   سریع برای خودت یک کاری پیدا کن 

وگرنه ایشون تا مریضت نکنه بیخیالت نمیشه

عزیزم یه نفس عمیق بکش . حتما شرایط سختیه و داری اذیت میشی اما بخاطر اینکه ارامش داشته باشی فکر کن ما ...

دارم آتیش میگیرم قلبم درد میکنه از بس دلم پره

اینجاست که زن کارمند و حقوق بگیر ارزشش معلوم میشه  خیلی کم مادر شوهر ها و شوهر ها به زن کارمند ...

دنبال کارم برام دعا کنید

چرا اینقدر ناراحتی😔

دارم دیواونه میشم پدر و مادرمو‌ پیر کردم این بیشعور بی عاطفه حیواون باعث شد بخدا خیلی واس من سخته

اه از کسی که نفرین میکنه متنفرم اگه انقد ازارت میده و خونه پدرت بهشته به سادگی طلاق بگیر

خوبه خودتو بزاری جاش بعد قضاوت کنی 

دارم دیواونه میشم پدر و مادرمو‌ پیر کردم این بیشعور بی عاطفه حیواون باعث شد بخدا خیلی واس من سخته

نمیتونی باهاش قطع رابطه کنی

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
دارم آتیش میگیرم قلبم درد میکنه از بس دلم پره

ببین اگه یه بچه کاری کنه که اذیت شیم میگن چیکار کن؟ میگن ندیده بگیرش این باعث میشه دیگه تکرار نشه . بقیه هم همینن دیگه . اصلا شاید حرص خوردن تو خوشحالشون مبکنه  پس ریلکس باش  مشکلی داری بگو همون لحظه اما خیلی ریلکس باش