2777
2789

بچها من 22سالمه اطراف من دخترا زود ازدواج میکنن الان دختر دوربر 30 مجرد داریم امابعضیا پشتشون حرف میزنن ومسخرشون میکنن خاستگارم ندارن بخاطرسنشون

خودمم دوسه نفر ازخانوادم گاهی بم میگن ترشیده واینا.... بابامم وضع مالیش زیادخوب نیس خونه واینانداره ک دلم خوش باشه اگ سنم بالا رفت و خدایی نکرده دور ازجون اتفاقی براشون افتاد من تو خونه بمونم

اگه برادرامم ازدواج کنن خب من مجبورم برم با اونازندگی کنم مطمئنم بعدش سربارشون میشم و بهم تیکه میندازن که کسی منونگرفته وفلان...به دلایلی نمیتونم برم سرکارومستقل شم

یه خاستگار دارم قیافش خوبه خانوادش عالین،وضع مالیشون خوبه

اماخودپسره اخلاق نداره

تاحالا ی خاستگار نرمال نداشتم تک وتوکی داشتم که داغون بودن ایکاش همونارم نداشتم....

فک نمیکنم دیگ از این بهتر بیادخاستگاریم سنمم داره میره بالا اگ به 25رسیدم دیگ کسی نمیاد(اطراف من دخترسنش به بالای25برسه میگن سن ازدواجش گذشته وفلان)

من مدتیه همش خیالبافی میکنم ک با این پسر ازدواج کردم ی بچه هم اوردم بعدنتونستم اخلاق گندشوهرموتحمل کنم طلاق گرفتم.مهریمم یجا میگیرم یا مثلاهمشو نمیگیرم به اندازه خرید یه آپارتمان کوچیک میگیرم. بعد ازطلاق منوبچم میریم توخونه خودم یعنی همون اپارتمانه زندگی میکنیم شوهرم بالاسرم نیس اذیتم کنه.

نظرتون راجبه این تصمیمم چیه؟

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🙄🙄🙄🙄

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

این چه فکریه هرچیز ک در جستن آنی 'آنی 

فکرای خوب بکن انشالله ک با شوهرتم میسازی و ی زندگی خوب میکنی

کاربر آقام🤷‍♂️    درخواست دوستی ممنوع                                تلاش کن تا رنگین کمانی در آسمان ابری دیگران باشی 🤷‍♂️                              

خدایا میبینی ؟؟؟،ن میبینی خدایییی میبینی 😐🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️

J'aime tes cheveux enneigés pour toujours . silk for ever 💟my bob هرچی بیشتر آدمارو میشناسم سگمو بیشتر دوست دارم🐕 🤍 بیا اینجا بنویس برات نادعلی بخونم 🦋