2777
2789
عنوان

کرونا گرفتم راهنمایی کنید!

172 بازدید | 27 پست

سلام دوستان

من کرونا گرفتم و فعلا قرنطینه ام از یکشنبه کرونام شروع شده و امروز وارد روز پنجم میشم...

علائمم هم بی حالی و بدن درد مخصوصا کمر درد و درد کتف و سرفه و گلو درد بود...

فعلا دکتر دارو داده و گفته خودت رو قرنطینه کن جدا از بقیه...

حالا اگر کرونا داشتید چندتا کاری که میکردید توی قرنطینه به من بگید که حوصله ام سر نره ...

و اینکه اگر توصیه ای هم دارید برای حال بهتر ممنون میشم بگید🌿

خیلی ممنونم😍😘♥️

آوینیِ درونم هِی میگه اینجا اسمش زمین نیست! سیاره رنجه! تکرار کن؟ سیاره رنج .. سیاره رنج .. سیاره رنج ..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم کتفام به شدت درد میکرد حوله داغ میکردم میذاشتم

خیلی طول میکشه تا دردش بهتر بشه؟! کلافه میکنه ادم رو🤦‍

آوینیِ درونم هِی میگه اینجا اسمش زمین نیست! سیاره رنجه! تکرار کن؟ سیاره رنج .. سیاره رنج .. سیاره رنج ..
شوهرمنم کرونا گرفته فرداروز پنجمه نمیدونم خودمو پسرم ازش گرفتیم یانه

انشاءالله که نگرفتید و حال ایشونم زود زود خوب میشه♥️

من یکم اسفند گرفتم بدن درد،شدید،داشتم.تازه امروز یکم حس بهترشدن داشم.ریه هام درگیر شد.خیلی سرفه داشتم خیلیییی از،روز تقریبا ده وازده به بعدش.نزدک بود بستریمـکنن.قبوا نکردم.کلی دارو خوردم ودرمان کردم تا دیروز سرفه داشتم.یروز کمتر یروز بیشتر.امروز کمی احساس بهبودی داشتم.خیلی گرفتار بودم.همش دکتر بودم.هفته سوم همش تا اخرش همش زیر سرم بودم.

و خدایی که در تمام دل آشوبی هایمان در میان تمام هست ها ونیستهایمان، در میان تمام فراز ها وفرودهایمان دستمان را گرم می فشرد وما حس میکنیم چه عمقی دارد حضور مهربانش وما چه مخلوق با ارزشی هستیم که سرمای دلمان در تنگا تنگ نا امیدی ها وتاریکی ها، در نبودها ونشدن ها، در غارت حس عمیق امنیت، به کور سویی از امید چنگ می زند و چون کودکی بی تاب از اغوش مادر، بی درنگ آرام میگیرد ومن هر روز با خویش تکرار میکنم: من خدایی دارم فراسوی تصوراتم که مرا به آغوش مهربانش عاشقانه میفشرد وچه زیباست حس مبهم دوست داشته شدن در میان تمام دلشکستن ها.
اره من تا ازیترو شرو کردم ۴-۵روز بعد خوب شد ولی بویاییمو تا یکی دوماه نداشتم

خب پس امیدوار باشم

از ترس دارم سکته میکنم که نکنه حالم خیلی بد شه یهو🤦‍

نوشیدنی آلوئه ورا فوراور. مکمل ویتامین سی فوراور. مکمل رویال ژلی فوراور

مرسی عزیزدلم

لطف کردی♥️

من یکم اسفند گرفتم بدن درد،شدید،داشتم.تازه امروز یکم حس بهترشدن داشم.ریه هام درگیر شد.خیلی سرفه داشت ...

منم غروب سرم زدم احساس کردم یکم بهتر شدم...

اما خیلی میترسم که بلایی سرم بیاد🤦‍