2777
2789
عنوان

کرونا گرفتم راهنمایی کنید!

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 27 پست
مایعات زیاد بخور آب هویج وسیب و بانشاسته بخوربده 

مرسی عزیزدلم♥️

آوینیِ درونم هِی میگه اینجا اسمش زمین نیست! سیاره رنجه! تکرار کن؟ سیاره رنج .. سیاره رنج .. سیاره رنج ..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب پس امیدوار باشم از ترس دارم سکته میکنم که نکنه حالم خیلی بد شه یهو🤦‍

اصلا خود درمانی نکن.از همین اول زیر نظر پزشک متخصص بیماری های عفونی باش.کرونا یهو میندازه.از اول مراقبت کن تا سبک بگزره.من اولین بار روز چهاردهم رفتم دکتر وقتی متوجه شدم مشکل نفس کشیدن دارم.خیلی سخت بهم گڌشت.دیر اقدام کردم

و خدایی که در تمام دل آشوبی هایمان در میان تمام هست ها ونیستهایمان، در میان تمام فراز ها وفرودهایمان دستمان را گرم می فشرد وما حس میکنیم چه عمقی دارد حضور مهربانش وما چه مخلوق با ارزشی هستیم که سرمای دلمان در تنگا تنگ نا امیدی ها وتاریکی ها، در نبودها ونشدن ها، در غارت حس عمیق امنیت، به کور سویی از امید چنگ می زند و چون کودکی بی تاب از اغوش مادر، بی درنگ آرام میگیرد ومن هر روز با خویش تکرار میکنم: من خدایی دارم فراسوی تصوراتم که مرا به آغوش مهربانش عاشقانه میفشرد وچه زیباست حس مبهم دوست داشته شدن در میان تمام دلشکستن ها.
اصلا خود درمانی نکن.از همین اول زیر نظر پزشک متخصص بیماری های عفونی باش.کرونا یهو میندازه.از اول مرا ...

نه عزیزم من امروز رفتم دکتر دارو گرفتم سرمم زدم

فقط گفت اگر قفسه سینت درد گرفت یا تنگی نفس دوباره بیا اما یه سری قرص و شربت داد و گفت قرنطینه باش...

آوینیِ درونم هِی میگه اینجا اسمش زمین نیست! سیاره رنجه! تکرار کن؟ سیاره رنج .. سیاره رنج .. سیاره رنج ..
منم غروب سرم زدم احساس کردم یکم بهتر شدم... اما خیلی میترسم که بلایی سرم بیاد🤦‍

استرس نداره.از اول زیر نظر پزشک باش.من خیلی روحیه ام قوی بود.

و خدایی که در تمام دل آشوبی هایمان در میان تمام هست ها ونیستهایمان، در میان تمام فراز ها وفرودهایمان دستمان را گرم می فشرد وما حس میکنیم چه عمقی دارد حضور مهربانش وما چه مخلوق با ارزشی هستیم که سرمای دلمان در تنگا تنگ نا امیدی ها وتاریکی ها، در نبودها ونشدن ها، در غارت حس عمیق امنیت، به کور سویی از امید چنگ می زند و چون کودکی بی تاب از اغوش مادر، بی درنگ آرام میگیرد ومن هر روز با خویش تکرار میکنم: من خدایی دارم فراسوی تصوراتم که مرا به آغوش مهربانش عاشقانه میفشرد وچه زیباست حس مبهم دوست داشته شدن در میان تمام دلشکستن ها.
استرس نداره.از اول زیر نظر پزشک باش.من خیلی روحیه ام قوی بود.

خوشبحالتون 

من خیلی ترسوام...

اما زود رفتم دکتر تا یکم دیدم حالم خوب نیست و اونم دارو داد...

فعلا هم که قرنطینه ام...

اینهاکه فرستادم تاپیکهای مفیدیه امیدوارم به دردتون بخوره https://www.ninisite.com/discussion/topic ...

عزیزم خیلی خیلی ممنونم

دستت درد نکنه واقعا

خیر ببینی♥️

منم غروب سرم زدم احساس کردم یکم بهتر شدم... اما خیلی میترسم که بلایی سرم بیاد🤦‍

نترس

ترس بدترین چیزیه که میتونه ادمو از پا دربیاره

من بهت قول میدم اگر همین فردا الکی بیان بگن کرونا صد درصد از همه جای دنیا از بین رفته امار مبتلاها به زیر صد نفر در ماه و کشته ها به زیر ده نفر در ماه میرسه

چون کرونا دقیقا مساویه با ترس و استرس

هیچیت نمیشه اصلا نگران نباش..طبق امار جهانی  امار کشته شدگان کرونا ۳ درصد بود اوایل..اما الان به ۰/۴ درصد رسیده حتی ۱ درصد هم نیست...اینم به خاطر همون کاهش ترسه مردمه چون اوایل همه جای دنیا خیلی میترسیدن الان عادی شده و ۹۹/۶ درصد خوب میشن

مواد غذایی که ویتامین سی دارن استفاده کن...بخور آب گرم بده..مایعات ولرم بخور البته بیش از حد نخور مامان بزرگ من خیلیی مایعات میخورد(کرونا نداشت کلا میگم) سدیم خونش خیلی اومد پایین چون به خاطر فشارش نمک هم کم میخورد دیگه بدتر بود پس در حد نرمال مایعات بخور ولی کم نباشه 

بیشتر مواد غذایی گیاهی مصرف کن..لبنیات و گوشت به خصوص گوشت قرمز کمتر مصرف کن..نه که اصلا نخوریا ولی زیاد نخور 

ان شالله خیلی زود خوب میشی

استرس هم اصلاااا و ابدا نداشته باش

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍
نترس ترس بدترین چیزیه که میتونه ادمو از پا دربیاره من بهت قول میدم اگر همین فردا الکی بیان بگن کرو ...

مرسی عزیزدلم خیلی ممنونم

دلم آروم شد...

انقدر ترسیده بودما...

اره خیلی مایعات و میوه میخورم انشاءالله زودتر تموم بشه همه راحت بشن...😭🤦‍