مادرهدفدار مدیر استارتر عضویت: 1399/10/27 تعداد پست: 1347 عنوان هفته ۱۵ بارداری ها بیان لطفا 385 بازدید | 15 پست بچه ها من تازه ۱۵ هفته و یک روز شدم میخواستم ببینم شمام مث من تا حالا هیچی حس نکردید😀 پسرم (امیرحسینم)تمام زندگیمه دلم میخواد براش مادر خوبی باشم هدفدار باشم تا اونم تو زندگیش هدفهای خوبی داشته باشه انشالله🙏🌹 1400/01/05 | 00:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
goleabi عضویت: 1397/04/08 تعداد پست: 14030 جنسیت مشخص شده؟ چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷♀️
یاسمن5 عضویت: 1395/11/27 تعداد پست: 6239 من هفته ۱۷ام هیچ حسی ندارم هیچی...انگار شکمم خالیه...ویارمم رفته فقط شکمم بزرگ شده همین تمام زندگیم را برای آنچیزی که ازم گرفته بودن هدردادم.. .نه برای آن چیزی بهم داده بودن....
مامانی_محدعلی عضویت: 1399/07/11 تعداد پست: 1514 من که باردار بودمم تو۱۵هفته چیزی حس نمیکردم..تو۲۱هفته رفتم حس کردم.الان فسقلم دنیا اومده تو چهارماه.. اسم کاربریم محمدعلی اسم پســرمه❤اشتباه تایپ شد نتونستم درستش کنم😤
مادرهدفدار مدیر استارتر عضویت: 1399/10/27 تعداد پست: 1347 جنسیت مشخص شده؟ نه سونو ان تی ک رفتم گف معلوم نی پسرم (امیرحسینم)تمام زندگیمه دلم میخواد براش مادر خوبی باشم هدفدار باشم تا اونم تو زندگیش هدفهای خوبی داشته باشه انشالله🙏🌹
goleabi عضویت: 1397/04/08 تعداد پست: 14030 نه سونو ان تی ک رفتم گف معلوم نی ببخشید سونو ان تی چیه دقیقا ، همون غربالگری؟ چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷♀️
مادرهدفدار مدیر استارتر عضویت: 1399/10/27 تعداد پست: 1347 من هفته ۱۷ام هیچ حسی ندارم هیچی...انگار شکمم خالیه...ویارمم رفته فقط شکمم بزرگ شده همین جنس چیه میگن اگ پسر باشه زود تکون نمخوره این درسته آیا پسرم (امیرحسینم)تمام زندگیمه دلم میخواد براش مادر خوبی باشم هدفدار باشم تا اونم تو زندگیش هدفهای خوبی داشته باشه انشالله🙏🌹
مادرهدفدار مدیر استارتر عضویت: 1399/10/27 تعداد پست: 1347 من که باردار بودمم تو۱۵هفته چیزی حس نمیکردم.. تو۲۱هفته رفتم حس کردم. الان فسقلم دنیا اومده تو چهار ... عینی😍 چیه پسر یا دخترخدا حفظش کنه پسرم (امیرحسینم)تمام زندگیمه دلم میخواد براش مادر خوبی باشم هدفدار باشم تا اونم تو زندگیش هدفهای خوبی داشته باشه انشالله🙏🌹
مادرهدفدار مدیر استارتر عضویت: 1399/10/27 تعداد پست: 1347 ببخشید سونو ان تی چیه دقیقا ، همون غربالگری؟ آره عزیزم غربالگری اول پسرم (امیرحسینم)تمام زندگیمه دلم میخواد براش مادر خوبی باشم هدفدار باشم تا اونم تو زندگیش هدفهای خوبی داشته باشه انشالله🙏🌹
goleabi عضویت: 1397/04/08 تعداد پست: 14030 آره عزیزم غربالگری اول ممنونممم ان شالله ک زایمان خوبی داشته باشین و با اومدنش کلی شادی بیاره چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷♀️
مادرهدفدار مدیر استارتر عضویت: 1399/10/27 تعداد پست: 1347 من هفته ۱۷ام هیچ حسی ندارم هیچی...انگار شکمم خالیه...ویارمم رفته فقط شکمم بزرگ شده همین منم شکمم یذره بزرگ شده البته ازاول داشتم یکم پسرم (امیرحسینم)تمام زندگیمه دلم میخواد براش مادر خوبی باشم هدفدار باشم تا اونم تو زندگیش هدفهای خوبی داشته باشه انشالله🙏🌹
مادرهدفدار مدیر استارتر عضویت: 1399/10/27 تعداد پست: 1347 ممنونممم ان شالله ک زایمان خوبی داشته باشین و با اومدنش کلی شادی بیاره متسکرم دوست عزیز انشالله برای شماهم همینطورچند هفته ای پسرم (امیرحسینم)تمام زندگیمه دلم میخواد براش مادر خوبی باشم هدفدار باشم تا اونم تو زندگیش هدفهای خوبی داشته باشه انشالله🙏🌹
مامانی_محدعلی عضویت: 1399/07/11 تعداد پست: 1514 عینی😍 چیه پسر یا دختر خدا حفظش کنه پسره دیگه آق محمدعلی😊☺ اسم کاربریم محمدعلی اسم پســرمه❤اشتباه تایپ شد نتونستم درستش کنم😤
مادرهدفدار مدیر استارتر عضویت: 1399/10/27 تعداد پست: 1347 پسره دیگه آق محمدعلی😊☺ عزیزم😍😘 پسرم (امیرحسینم)تمام زندگیمه دلم میخواد براش مادر خوبی باشم هدفدار باشم تا اونم تو زندگیش هدفهای خوبی داشته باشه انشالله🙏🌹