2777
2789
عنوان

من به این کاربر مشکوکم

428 بازدید | 29 پست

بچها چند روزپیش ی نفر اومد پی وی من.بهم گفت 25سالمه یساله ازدواج کردم خانواده شوهرم مجبورم میکنن کاراخونه روانجام بدم حتی کارهاشخصی خواهرشوهرموانجام میدم شوهرم بهم گف گرفتمت کنیزی خانوادموبکنی خانوادش گفتن اگ کارنکنی زن دوم براشوهرت میگیریم پدرشوهرمم زن 24ساله گرفته

منم بابت این موضوع واقعاخیلی براش ناراحت شدمو حرص خوردم

بعدامروز داشتم نگاه میکردم تاپیکاش، همه تاپیکاش باهم فرق دارن یجا گفته20سالمه به ی پسر تواینستاپیام دادم.یجاگفته عقدکردم شوهرم رابطه خشن میخواد. یجاگفته زن همسایه شوهرش زن دوم گرفته زنه هم کلفتیشونو میکنه

امروزبهش گفتم چرا دروغ میگی؟ جوابمو نداد

بعد بش گفتم به نی نی یار وکاربرامیگم تاپیکات دروغن  بعد بهم گفت بعضی کاربرا و اطرفیانم ازم خواستن براشون تاپیک بزنم(خودم نزدیک دوساله اینجام تابحال ندیدم کسی ازم بخواد براش تاپیک بزنم)

بعد به یکی ازکاربراگفتم بروپیویش ازش چندتاسوال بپرس.  دوستم ازش پرسیدچندسالته واینا.  به دوستم گفت 20سالمه

جالبه بعد بمن گفت 25سالمه

الان شایدبهم بگید چ پیگیری واینا. اما احساس میکنم ایشون مرد هستن ودارن گرفتن زن دوم وکنیزبودن برای خانواده همسر رو تبلیغ میکنن

لطفا تاپیکاشو دیدین الکی وقت نذارید و راهنماییش نکنید چون همشون دروغن .

@mahtab1375  

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا قوت 

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

یه لحظه فک کردم دارم مافیا بازی میکنم

😂😂

واسه شادی روح همسرم یه صلوات میفرستین؟                        * بخاطر کرونا ۱۸ ابان ۹۹ ازپیشم پرکشید *                چشم بیدار بر این تلخی ایام ببند  ...                                 خواب های شکرین بهر تو دیده ست بهار...        
ابرو کسیو نبرید..و قضاوت نکنید..برید ب نی نی یار بگید

اخه چرا دروغ میبافن بخدا من انقد ناراحت شدموحرص خوردم ک گفت خانواده شوهرم باهام اونجوری رفتارمیکنن حقشونه دستشون روبشه اینجور کاربرا

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱

ای کاش وزیر ارتباطات کشور مدیریت می‌کرد که نت بچه ها فقط واسه موقع کلاس فعال بشه مث سوئیس

آرزومه خونم تکمیل بشه برم داخلش فرشام پهن کنم وسیله های بنجلمم بچینم بعد خودم وسط خونه ولووو شم هرکی زنگ زد گفت کجای بگم خونه خودم 🥰🥰🥰منو خدا دقیقه نود درست کرد اینم داشت در کارگاه می‌بست بره دیگه یه تیکه گل آمد زیر پاش همینجوری یه چی سر هم کرد گذاشت تو کوره نه پولی نه قشنگی نه اندام نه شانس نه کوفت نه زهر مار هیچی صبم در کوره باز کرد دید خیلی چیا کم دارما گفت بذار بره مردم ببینن بخندن دلشون شاد بشه دیگه  شوتم کرد رو زمین حالام اینجا تک تنها هیشکی محل سگ بهم نمیده هر چی خودش صدا میزنم انگار نه انگار شما پولی مالی قشنگی اضافه نداری بهم بدی حیرونم ناموسا🦙🦙😯😯😯