2777
2789

بین ما دوتا دانیال

🖤🖤🖤🖤🖤

يه روز با خودت ميگي چرا از دستش دادم
تقصير خودم بود كه بهت ارزش دادم
پَر كشيد و رفت هركي بال و پر بهش دادم
حالا تويي و فقط چهار تا عكست با من
شايد تقصيرِ منه برات توو برق نزدم
تا خودت نخواستی بهت دست نزدم
منه بی حوصله دو ساعت پا حرفات نشست
درد و دل ميكردی يه كلمه حرف نزدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از فرزاد فرزین میخوای بگم؟؟؟

خودمم. دارم گوش میدم الان

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)

رضا صادقی هیچی ینی

مسیح ارش حال عجیب

میثم ابراهیمی سلامتی

پوبون دوریم 

هر روز و هر شب ارش مسیح

تو بزار برو منو تتلو

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

منو برگردون (علی یاسینی)

عجب باروونیه (نوان) 

رنگین کمون (کسری زاهدی)

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲

محسن چاووشی سال بی بهار

محسن یگانه شهر خاکستری

راغب آه باران

فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘

al fakher my3bika

timoy kaif

اکسیژن تی‌ام بکس

برگرد از آرن و کیمیا

بمون واسم

یه کاری کن واشه چشم

《آموزش زبان ترکیه‌ای》             آموزش هفته اول به صورت رایگان خواهد بود تا در صورت رضایت،کار را ادامه میدهیم🏝برای کسب اطلاع از نحوه آموزش، در نی‌نی‌سایت درخواست دوستی بفرستید و ایدی تلگرام خودرا برایم بگذارید تا اطلاعات لازم را به شما بدهم،اگر شماهم جزو کسانی هستید که به زبان شیرین ترکی علاقه‌مندید و یا در فکر مهاجرت یا سفر به کشور ترکیه،دیدن فیلم‌های ترکی به زبان اصلی،هدف جدید(آموختن زبان جدید)،افزایش بار علمی خود در جامعه هستید میتونیم کمک‌کننده باشیم با هزینه بسیار کم(به علت تحریم و رعایت حال مردم عزیز)،از یادگیری زبان جدید و داشتن هدف جدیدتان لذت ببرید😊
بگو

نفس

اینده

بی انتها

دنبالت بگردم

شیش

شوخی

جذاب

مانکن

ای کاش

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)