2777
2789
عنوان

بنظرتون ب شوهرم چی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 35 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم کسایی که اذیتت میکنن و بهت بی احترامی می کنن....رفتارشونو و خودشونو تو فکرت دفنشون کن و براشو ...

خوشبحالت خداکنه حرف تو روم تاثیربذاره همینجوری بشم

یعنی الان خیرسرش عاشقمه .چیکارکنم ک عاشقم بشه؟

عزیزم من شوهرم یه مدته واقعا عاشقم شده چون خودمو تغییردادم...

از وقتی رفتم تو کانال و به ویسا گوش دادم...درمورد مهارت های زندگیه...یکی دیگه شدم .اروم شدم...دیگه به شوهرم غرنمیزنم.و فهمیدم که باید چجوری باهاش باید رفتارکنم...

https://t.me/joinchat/AAAAAFXnBU2Ig8IquARXYg

عزیزم من شوهرم یه مدته واقعا عاشقم شده چون خودمو تغییردادم... از وقتی رفتم تو کانال و به ویسا گوش د ...

کاناش برام باز نمیشه میشه اسمشو بگی تو‌تلگرام سرچ کنم 

خوشبحالت خداکنه حرف تو روم تاثیربذاره همینجوری بشم

ما هیچ کس رو نمیتونی تغییربدیم جز خودمونو..

توی ویسایی که این خانوم مشاور تو کانالش گفته بود...این بود که به هیچ عنوان از کسی بیرون از گروه خانوادتون...یعنی خودتو و شوهرت و بچه هات...هیچ حرفی از بیرون گروه نزن..از مادر و پدر و مادرشو پدرش چیزی نگو.چه خوب چه بد...

و من همین کار رو کردم...

اینقدر چیزای جالب و کاربردی تو ویساشون هست که زندگیت زیر و رو میشه

نمیدونستم ک جوابشودادم گفت حالا داشتم حرف میزدم باپسرم بعد زنگ زدم ازشوهرم پرسیدم فهمیدم همون موقع ک ...

بی محلی کن بهشون اصن هم به همسرت چیزی نگو فقط سرسنگین باش 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 
ما هیچ کس رو نمیتونی تغییربدیم جز خودمونو.. توی ویسایی که این خانوم مشاور تو کانالش گفته بود...این ...

وای خدا خیرت بده. کانالشو ی بار دیگ لینکشو برام بفرست کاش منم همینجوری بشم 

بی محلی کن بهشون اصن هم به همسرت چیزی نگو فقط سرسنگین باش 

من اشتباهم اینه ب همسرم میگ ازهمسرم انتظار دارم چون اینا با من اینجوری میکنن ب اونا محل نده

وای خدا خیرت بده. کانالشو ی بار دیگ لینکشو برام بفرست کاش منم همینجوری بشم 

سلامت باشی عزیزم

من از ذوقم هرکس که میبینم مشکل داره لینکشو براش میفرستم تا زندگیت عالیییی بشه.

اگه واقعا میخوای زندگیت عالی بشه به همه ی ویسا گوش کن و بهش عمل کن...دوره س ک س تراپیم داره.من گوش کردم...ولی دوره س ک س تراپیش پولیه..ولی عالیه...چیزایی تو دورش میگه که شوهرت عاشقت میشه

من اشتباهم اینه ب همسرم میگ ازهمسرم انتظار دارم چون اینا با من اینجوری میکنن ب اونا محل نده

مردا خیلی کم پیش میاد همچین کاری کنن نمونه ش شوهر خودم من بی احترامی ببینم بی محلی میکنم تیکه بندازن بی محلی میکنم مادرشوهرم زیاد زبونش بد دیشب داشت حرف می‌زد روم بهش بود اما حواسم بهش نبود چیزی هم نگفتم در جواب حرفاش دیگه ساکت شد چیزی نگفت 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 
سلامت باشی عزیزم من از ذوقم هرکس که میبینم مشکل داره لینکشو براش میفرستم تا زندگیت عالیییی بشه. اگ ...

مرسی عزیزم واقعا ی دنیا ممنون لینکش برام باز نشد ی باردیگ بفرست