2777
2789
عنوان

یه جواب دندون شکن بگین🙄

164 بازدید | 17 پست

عکسمو گذاشتم پروف وات بعد دوست مجازیم ک یساله دوسیم پی دادع چ عکسی گذاشتی گفدم چطور مگ نوشتع از سنی کع هسی خعلی بیشتر نشون میدع 

در حالی کع اصن اینطور نیس😐😂

عکسمم واقن قشنگع😂😂

حالا یچی بگید بش بگم شماها خوب بلدید😐😂

مامانم همیشه میگه من 9 ماه سختی کشیدم تا قلبت شکل بگیرع نزار یکی تو 15 ثانیه بشکنه برع💔 اسکار بهترین لحظه تعلق میگیرع به لحظه ای که خدا محال ترین آرزوتو براورده میکنه💙.  صدای خنده ی خدا را میشنوی؟ دعا هایت را شنیده و به آنچه محال میپنداری میخندد💜     مثلا وقتی داری بوسش میکنی اشکات بریزه رو گوشیت :))💚     سیگار بکش! مست کن! بغض کن!  ولی با آدم خر درد و دل نکن!!!     وقتی میبینمت فقط یه جمله میاد تو ذهنم  :  ( اعوذ بالله من الچشمانت )  : ×

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو نظرت محترمه اما مهم نیس با چنتا استیکر خنده

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩

بگو

ممکنه تو اشتباه دیده باشی آخه نظر همه فرق میکنه چشمای بقیه هم فرق میکنه هر کی و نظرش 

𖤐⃟🖤••𝙎𝙄𝙇𝙀𝙉𝘾𝙀 𝙄𝙎 𝘽𝙀𝘼𝙐𝙏𝙄𝙁𝙐𝙇 𝙒𝙃𝙄𝙇𝙀 𝙋𝙀𝙊𝙋𝙇𝙀 𝙇𝙄𝙀  سکوت چ زیباست وقتی همه دروغ میگویند !💔
عالی بود 

فدات

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
بگو نظرت محترمه اما مهم نیس با چنتا استیکر خنده

عالی دمت گرم😐😂💜

مامانم همیشه میگه من 9 ماه سختی کشیدم تا قلبت شکل بگیرع نزار یکی تو 15 ثانیه بشکنه برع💔 اسکار بهترین لحظه تعلق میگیرع به لحظه ای که خدا محال ترین آرزوتو براورده میکنه💙.  صدای خنده ی خدا را میشنوی؟ دعا هایت را شنیده و به آنچه محال میپنداری میخندد💜     مثلا وقتی داری بوسش میکنی اشکات بریزه رو گوشیت :))💚     سیگار بکش! مست کن! بغض کن!  ولی با آدم خر درد و دل نکن!!!     وقتی میبینمت فقط یه جمله میاد تو ذهنم  :  ( اعوذ بالله من الچشمانت )  : ×
چرا دیکتع شما دهع هشتاد نودیا این شکلیع😐

خوشگله که 😂😜

مدلشه عزیزم. اشتباه ننوشته. مثلا منم باشه رو مینویسم باشع ب اینا معنا نیس بلد نیستم بنویسم باشه که 🤥😐😐😐😐

😉
بنظر من ب تو چه بهترین جوابه🚶🏻‍♀️🐐🌿

سرتو بزار تو باغچه اگر مردی به من چه 😂😂🤣🤣🤣 جوابی که قبلا به بقیه میدادم

𖤐⃟🖤••𝙎𝙄𝙇𝙀𝙉𝘾𝙀 𝙄𝙎 𝘽𝙀𝘼𝙐𝙏𝙄𝙁𝙐𝙇 𝙒𝙃𝙄𝙇𝙀 𝙋𝙀𝙊𝙋𝙇𝙀 𝙇𝙄𝙀  سکوت چ زیباست وقتی همه دروغ میگویند !💔