2777
2789
عنوان

فقط

94 بازدید | 29 پست

فاطیما جان

@asraam‍ 

@سارههههههههههههه‍ 

تاپیکه جرئت حقیقت ترکید 

منو اسرا به شدت فک کردیم فهمیدیم مَردم حسودیشون شده که اسرا رفیق به خوبی ما داره😂😂😂😂😂😂

نظرت چیه فاطیما؟

تاوقتی‌که‌بـدنشی نمیـفهمن چقدرخـوب بودی:)️

اسرا تکه ی دونس❤️

زتمام بودنی ها                                                             توهمین از آن من باش                                                       ک ب غیر با تو بودن                                                           دلم آرزو ندارد🫂

دقیقااا داشتم با اسرا درباره همین حرف میزدم 

از دشمنامون بوی سوزش میاد

★ 𝑺𝒐𝒎𝒓𝒕𝒊𝒎𝒆𝒔 𝒊𝒕 𝒕𝒂𝒌𝒆𝒔 𝒕𝒉𝒆 𝒘𝒐𝒓𝒔𝒕 𝒑𝒂𝒊𝒏 𝒕𝒐 𝒃𝒓𝒊𝒏𝒈 𝒂𝒃𝒐𝒖𝒕 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆𝒔𝒕 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒈𝒆 ★

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فداتشم من سیسی 🥺💘

خدانکنه🥰💋

زتمام بودنی ها                                                             توهمین از آن من باش                                                       ک ب غیر با تو بودن                                                           دلم آرزو ندارد🫂

@niniyar‍  درود

این لینک تایپک ما گزارش خورده مشکلی نداشته

مگه قانون نزاشتین کع هر کی گزارش بی دلیل بزنه تعلیقی داره؟ برا ما مشکلی نداشت بعضیا اومدن گزارش زدن

اسامیشونو میدین تا بدونیم؟
https://www.ninisite.com/discussion/topic/17228909/جرئت-حقیقت?postId=399200079

این تاپیک

★ 𝑺𝒐𝒎𝒓𝒕𝒊𝒎𝒆𝒔 𝒊𝒕 𝒕𝒂𝒌𝒆𝒔 𝒕𝒉𝒆 𝒘𝒐𝒓𝒔𝒕 𝒑𝒂𝒊𝒏 𝒕𝒐 𝒃𝒓𝒊𝒏𝒈 𝒂𝒃𝒐𝒖𝒕 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆𝒔𝒕 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒈𝒆 ★

@niniyar‍ دروداین لینک تایپک ما گزارش خورده مشکلی نداشتهمگه قانون نزاشتین کع هر کی گزارش بی دلیل بز ...

سلام خودم بستم جدیدا جرعت حقیقت سوالات بد از هم میپرسن و اقایون هم شرکت میکنن باعث شده سایت پر مزاحم بشه 

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

سلام خودم بستم جدیدا جرعت حقیقت سوالات بد از هم میپرسن و اقایون هم شرکت میکنن باعث شده سایت پر مزاحم ...

ببخشید من سوال بدی پرسیدم ؟ 

یه نفر هم چند وقت پیش تاپیک زده بود حتی تو پر بازدید ها بود و اینکه اون فرد اقا بود خانوما هم توش بودن اونو تعطیل نکردین ولی 

من نه اسپایدرمنم نه بتمن من وحشیمنم💅🏻🎀 https://daigo.ir/secret/71666606131