2777
2789

من بچمو از شیر گرفتم ولی هفته ای تقریبا یه بار شب تو خواب شیر می خوره و اینکه پلی کیستیک هم هستم به نظرتون اگه چونه رو بخام لیزر کنم

بر میگرده باز؟ یا موردی نداره؟ کسی این شرایط رو داشته؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دارم لیزر میکنم وپریودیمم نامنظمه  خیلی میترسم نتیجه نگیرم باید اول میزفتم ماما مشکلمو حل میکردم چون دکتر لیزر گف نباید اختلال هورمونی یا نامنظمی پریودی داشته باشی

ربِّي لا إلـهَ إلا انت خلقتني وانا عبدك وانا على عهدِكَ ووعدك ما استطعت ، اعوذُ بك من شرِّ ما صنعت ابوءُ لك بنعمتك علي وابوءُ بذنبي فاغفر لي فإنهُ لا يغفرُ الذنوب َإلا إنت♥️
من دارم لیزر میکنم وپریودیمم نامنظمه  خیلی میترسم نتیجه نگیرم باید اول میزفتم ماما مشکلمو حل می ...

خب همین اختلال باعث موهای زائد شده.پس باید چیکار کنه اونی که اختلال هورمونی داره؟

خب همین اختلال باعث موهای زائد شده.پس باید چیکار کنه اونی که اختلال هورمونی داره؟

من س جلسه رفتم اما ب امید خدا میخام برم ماما درمان کنم ی ازمایش هورمونی میگیرن یا سونو قرصی امپولی چیزی میدن اختلال برطرف شه تا بعد لیزر نتیجه بگیریم گف اگ پریودیت منظم باشه دیگه برنمیگرده چون موی زاید ازاختلال هورمونیه

ربِّي لا إلـهَ إلا انت خلقتني وانا عبدك وانا على عهدِكَ ووعدك ما استطعت ، اعوذُ بك من شرِّ ما صنعت ابوءُ لك بنعمتك علي وابوءُ بذنبي فاغفر لي فإنهُ لا يغفرُ الذنوب َإلا إنت♥️
من س جلسه رفتم اما ب امید خدا میخام برم ماما درمان کنم ی ازمایش هورمونی میگیرن یا سونو قرصی امپولی چ ...

خب من با قرص پریودم منظمه و اینکه همه ی پزشکا میگن پلی کیستیک درمان قطعی و دائمی نداره

ینی انجام ندم؟

من انجام دادم بعد فهميدم اول بايد مشكل هورمونيمو درست ميكردم بعد الان دارم اسپيرونولاكتون و سيپروترون كامپاند ميخورم اما موها برگشته انگار نه انگار كه من ليزر كردم!!!! انتظار داشتم وقتي دارم قرص ميخورم ليزرم كردم موها حداقل كمتر شه نه بدتر!!!