2777
2789
عنوان

حس بدی دارم کمکم کنید😢😭

223 بازدید | 21 پست

ماجرا از اینجا شروع میشه که من با یه پسری دوست بودم تقریبا یک سال بعد از اول اسفند رفته بود زندان من خیلی دوسش داشتم و واقعا عاشقش بودم ولی ت این مدتی ک زندان بود ی چیزایی راجبش شنیدم که قلبم واقعا شکست همه میگفتن خیانت کرده بهم و با یه دختره ب اسم پریاس من دختررو پیدا کردم فهمیدم راسته ولی باز منتظر بودم بباد بیرون خودش توضیح بده وقتی اومد بیرون خیلی رفتار بدی داشت 😭 تازه نمیخاست بهم بگه که ازاد شده راستی بگم که من با یکی از دوستاش همون روز حرف زدم گفت ازاد شده رفتم ت پارک بود نشستم گریه کردن چون همش طرفداری پریا رو کرد بعد همون روز با همون دوستش حرف زدم دیدمش ینی با اون رل زدم الان یک هفته ایی میشه خیلی مهربونو خوبه مشکل اینجاس که بعضی وقتا ب قبلی فکر میکنم ب رفتارش اذیت کردناش واقعا ناراحت میشم نمیدونم چکار کنم به خاطره هامون فک میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با دوست رل سابقت رل زدی اخه؟!)))

ربِّي لا إلـهَ إلا انت خلقتني وانا عبدك وانا على عهدِكَ ووعدك ما استطعت ، اعوذُ بك من شرِّ ما صنعت ابوءُ لك بنعمتك علي وابوءُ بذنبي فاغفر لي فإنهُ لا يغفرُ الذنوب َإلا إنت♥️

عزیزم دوستای کوچه خیابونی همینن. هیچ کردم واسه ادم عشق واقعی نمیشن یا اگر هم بشن عشق الوده واقعی میشن عشقی که قبلا عشق چند نفر دیگه بوده. تو کوچه خیابون و اینستا دنبال شوهر نگرد .اونا واقعی نیستن

عزیزم خودت الویت خودت باش.. ول کن این آدمای موقت و بی ارزشو.. وقتتو احساساتو برا این هدر نده تو فقط براش سرگرمی هستی تو ارزشت بالاتر از ایناست... 

میدونم الان برات معضله ولی یکم مثلا5سال سنت بیشتر بشه خودت میفهمی چی میگم

بخدا آدمای خیلی بهتری میبینی خیلی بهتر ک التماس میکنن باهات باشن ولی تو دیگه عاقل شدی به هرکسی رو نمیدی و این روزا یادت میاد خنده ت میگیره یا متاسف میشی 

این ادما ارزش ندارن بخاطرشون اشک بریزی

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر