2777
2789
عنوان

بهش گفتم نمیخوامت و تمام😢میدونم حرفم بد بود چجوری اشتی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2504 بازدید | 51 پست
یچی بگو ک مثلا حرصش در بیاد و زنگ بزنه😁 مثلا من قهر میکنم سریع پ میدم اره خوب جایگزین پیدا کردی، ح ...

گفتم منتظر بودی من بگم تموم

گفت نه دیگه چیز دیگع ایی نگفت 

نمیدونم چیکار کنم توروخدا راهکار بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معمولا پسرایی که اهل کار و اینجور چیزان این مدلین نباید خودت بری اگه رفتی نازتو نمیکشه ☹

خب اگه در دوران اشنایی باشن چی؟ و پسره هم شاغل و سرش شلوغ باشه. باید هرروز زنگ بزنه؟ یا هر شب پیام بده؟

گفتم منتظر بودی من بگم تموم گفت نه دیگه چیز دیگع ایی نگفت  نمیدونم چیکار کنم توروخدا راهکار ب ...

برمیگرده نگران نباش. پسرا همش بیرونن سرشون شلوغه بذار یه مدت توی حال خودش باشه و دلش تنگ بشه برات میاد

خب اگه در دوران اشنایی باشن چی؟ و پسره هم شاغل و سرش شلوغ باشه. باید هرروز زنگ بزنه؟ یا هر شب پیام ب ...

هرروز و هرشب نه 

اما میتونه حسش رو نشون بده ابراز علاقش رو نشون بده 

میتونه توی همون تایم کم که وقت داره بهترین لحظه هارو بسازه واسه خودشو عشقش ...

اگه تو دوران آشنایی باشن فرق میکنه ..این دوتا الان باهم دوستن درحد ازدواجه رابطشون 

خب دوران اشنایی و نامزدی هم در حد ازدواجه دیگه. نیست بنظرتون؟

اگر نمیتونه و وقتش رو نداره پس نباید میومد جلو...

دختر نیاز داره به محبت دیدن 

دختر نیاز داره به توجه 

دخترمیتونه کنار بیاد بااینکه زیاد درروز و هفته باهم درحال حرف زدن و این چیزا نباشن میتونه کنار بیاد 

الان مشکل اصلی این نیس که زیاد نیستش پسره مشکل اینه که

دختر نمیتونه با بی توجهی با بی مهری دیدن کنار بیاد 🙃

الان چجوری اشتی کنم؟؟؟

سخته میدونم سخته 

اما منت نکش

و پیام یا زنگی بزن ولی سیم پیچ‌نشو در حد یک یا دوبار منطقی باهاش صحبت کن اسم تمام کردن رابطرو نیار 

بگو که من دوستت دارم اما به یه سری چیزا نیاز دارم و نمیتونم با یه سری چیزا کنار بیام 

مشکلاتتو بگو بهش اون حتما برات یه دلیل منطقی میاره 

اگه نیورد ...بعدش یه کاریش میکنیم فعلا تا اینجاشو پیش برو شما