2777
2789
عنوان

میوه خشک بدون مواد نگهدارنده

| مشاهده متن کامل بحث + 44248 بازدید | 1291 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ارمغان جون سلام عزیزم منظورتون هلویی هست که دو تکه شده باشه؟ نه از اون مدل نداریم، اما اینایی که ما داریم هم اسلایس نیستن در واقع یک هلو 4 یا 5 قسمت شده، بعد خشک شده مطمئنم چیزی از اونا کم نمیاره... بدجووووری هلوهامونو قبول دارم... همه تعریف کردن تا حالا ولی شاید اون مدل با سلیقه شما هماهنگ تره فقط ببین ما موقع تولید حکمت اینکه حتما دو تکه باشه رو متوجه نشدیم، اگر بدونم چه تفاوتی با هلوی ما داره، سال بعد حتتتتتما اون مدلی هم میزنیم راهنماییم میکنی عزیزم؟
برای همکاری در فروش در واتسپ به این شماره پیغام بدهید:09353525425                          
عزیزم مثل خودم، یا از من ده درصد ارزون تر میخرید، خودتون نگهداری میکنید و میفروشید یا برای ما مشتری معرفی میکنید، ده درصد از فروش برای شما میشه شرایط کار خودم هم همینه :)
برای همکاری در فروش در واتسپ به این شماره پیغام بدهید:09353525425                          
سلام پرنسس جون من الو بخارا و آلبالو میخام چطوری میفرستینش؟؟؟ پست با شماست؟؟؟ هزینه پستش چقدر میشه؟؟؟ هر کدوم یک کیلو.الو هم با هسته هم بدون هسته جمعا 3 کیلو میشن