2777
2789
عنوان

میوه خشک بدون مواد نگهدارنده

| مشاهده متن کامل بحث + 44248 بازدید | 1291 پست
فیروزه جون منم از آشنایی با شما خوشبختم،امروز میذارم خانومای گل :) دیروز درگیر کارای پروژه دانشگاه شدم، نتونستم عکس ها رو بذارم ببخشید
برای همکاری در فروش در واتسپ به این شماره پیغام بدهید:09353525425                          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام کارشناس ارشد مامایی جون خوبین؟ عزیزم همه محصولات در بجنورد تولید میشن :) عزیزم من عکس نمونه ها رو اینجا گذاشتم، عکس پودر گوجه و بقیه محصولات رو هم به زودی میذارم، منتظرم محصولات از بجنورد بیان تهران. اگر مایل باید آدرس بدم، یا قرار بذاریم جایی و پودر گوجه رو ببینید.میتونم عکس غذایی که با پودر گوجه درست کردم رو هم اینجا بذارم:) چطوره؟
بچه ها یه چیزی، حتما نیاز نیست که کیلویی سفارش بدید ها من قیمت ها رو به کیلو گذاشتم، اما اینا میوه خشک هستن، یک کیلوشون حجم زیادی میشه، میدونم که خیلی ها میخوان برای خانوادشون خوراکی سالم تهیه کنن اما تا قیمت رو میبینن، کمی براشون سخت میشه.میتونیم با هم قرار بذاریم که شما محصول رو از من بگیرید که هزینه حمل و نقل ندید.میتونید در حجم کم خرید کنید... دوست دارم همه کسایی که دوست دارن غذای سالم میل کنن، بتونن از این میوه ها استفاده کنن
ممننم از همه خانومایی که تماس گرفتن، به زودی محصولات میرسن و در خدمت همگی هستم.سفارش هاتون رو آماده میکنم و میرسونم دستتون.
مراحمید عزیزم عکس خرمالو وسیب رو گذاشتم بقیش بیاد، اونهارو هم میذارم انشاالله هنوز نرسیدن
راحله جان سلام عزیزم نه عزیزم الان ندارم، ولی میندازم، اینجا میگذارم و خبرتون میکنم. این گوجه ها مال خراسان شمالی هستن.موقع تولیدشون من خودم اونجا بودم همه گوجه ها رسیده بودن و کال توشون نبود.کاملا قرمز بودن. برای رنگ پودرگوجمون، باید یا توی غذا ریخته بشه، یا با یه ذره روغن تفت داده بشه( مثل ادویه های دیگه که با تفت دادن عطر و طعم و رنگ آزاد میکنن) و در صورتی که تفت داده بشه و بعد استفاده بشه رنگ بهتری خواهد داشت. الان دعوتنامه هم میفرستم خدمتتون