من خواهرم اختلال خواب داشت خیلی دنبال یه دکتر خوب گشت تا اینکه یکی از دوستاش دکتر مهاجرانی رو بهش معرفی کرد واقعا دکتر خوبی بود الانم خواهرم خیلی حالش بهتر شده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من تعریف دکتر انصاری رو خیلی از دوستام شنیده بودم خودمم واسه اضطرابی که تو دوران کنکور داشتم و تاثیر بدی روم گذاشته بود پیششون رفتم و با دانش و تجربه بالای ایشون مشکلم حل شد واقعا ایشون بهترین روانپزشک هستن و کار و برخودشون عالیه
من خودم برای درمان افسردگیم چندتا دکتر رفتم . به نظر من باید خودت با پزشک هم ارتباط بگیری من که باید حتما از دکتر حس خوبی بگیرم وگرنه نمیتونم ادامه بدم دوره های درمان رو برای دکتر زنان هم اینجوری بودم اونی رو انتخاب کردم که انرژی مثبت بیشتری بهم میداد. من تحت درمان با دکتر فرامرز ذاکری هستم که بهترین روانپزشک تهران هستن