2777
2789

؟

من بشخصه کسی رو ندارم هرمشکلی میشه میام اینجا تاپیک میزنم یا درد و دل میکنم البته فضای اینجاهم مناسب نیست یسریا زخم زبون میزنن حال آدمو بدتر میکنن ولی خب چاره ای نیست

من مشهدی هستم می رم حرم امام رضا به امام رضا می گم گاهی از فاصله دور هم که گنبد را می بینم حرفمو می ...

خوش به سعادت تون 

شما در آرزوی ما زندگی میکنید 

التماس دعا 

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرگز اینجا تاپیک نمیزنم میرم هوش مصنوعی 

دانشجوی روانشناسی هستم 2 سال سابقه فیتنس، 1 سال ایروبیک و در حاضر تکواندوکارم. وزن اولیه در سال 402، 98کیلو وزن الانم 70 کیلو قدم 170 وزن هدف 62 کیلو کاربری که داری امضام میخونی برات آرزوی آرامش و سلامتی دارم 😍

اما همین مشهد آدم هایی را داریم اصلا حرم نمیان فقط مشهد دنیا اومده انشاءالله روزیتون به همین زودی زی ...

بخدا حیفه آدم اونجا باشه و نره، هرچند زیارت امام رضا طلبیده شدن به و ربطی به مسافت نداره 

ممنون از دعاتون عزیزم

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌