2777
2789

ک اخل روابط ازاد میترسم ازش نمیتونم بهش اعتمادکنم شرایط خونه بابامم جالب نیس درگیردادگاهم هیچکس بفکرم نیس خواستم برم پیش یکی ازاشناهاااونجا ولی نمیخوام نسنجیده برم گیرکنم اونجا.. یکی ازاشناها کیش زندگی میکنه اونم جداشده

ولی اون مث من نیس ازاده و همه کاری میکنه..

یبار ازکیش رفت تهران

نموندکیش حس میکنم مجبوری مونده اونجا

بعد

گفت باصاحب کارم درارتباطم گفته خونه برات میگیرم درصورتی ک فکرکنم توهمون خونه ای ک اون براش گرفته ولی ب من نگفت... 

ازیطرف اهل روابط ازاده براش مهم نیس

گفتم صاحب کارت برات خونه بگیره من چطوربیام اونجا

گفت همیشه نمیاد! یعنی من توخونه ای باشم ک قراره دوست پسراش برن اونجا

ازیطرف ازاین خونه فراریم  بعداین دختره گفت بیاپیشم... خانوادم اصلا حمایتم نکردن شوهرمم ک.. دلم خون ازبیکسی نمیدونم چ تصمیمی بگیرم خونه بابامم داداشم شده همه کاره کتکم زیاد خوردم بقول خودمون من ی دختره خونگی سادم اهل هیچی... نیستم این دختره اونقدر... گرگ شده

ولی ترس گرفتم نرم اونجا طلاهارو بفروشم دختره بازی سرم دربیاره نمیتونم صدرصدبهش اعتمادکنم خیلی نگرانم یهوولم نکنه بره چون بهم گفت ممکن برم دبی شوکه شدم!!! دبی برا بیزنس... میزن ازیطرف بابام خیلی شدید بی عیرت طوری ک خانواده شوهرمم فهمیدن ولم کردن چندماه درگیردادگاهیم الان ن خانواده دارم ن شوهر.. ازیطرف نمیخوام درگیریسری چیزا بشم 

🕊الهی تومیدانی چ میخواهم...                                            ومیدانم ک میخواهی برایم بهترین هارا✨🤲🏻🕊

اعتماد نکن اصلا فک کردی الکی میخواد بهت خونه بده مطمئن باش برنامه داره برای چاپیدنت برو خوابگاهی جایی تا بتونی خودت خونه اجاره کنی

آتشی برکش و برخیز ز خاکستر خویش✨️    اگه جواب ریپلایتو ندادم ینی ارزش خوندن و جواب دادن نداشتی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلیل جدایی منوشوهرمم رفیق بازی بی تعهدی بیرمشئولیتی اعتیاد باورتون میشه چندماه ولم کرد الان من تنهاموندم بیکس وبی خانواده نگرانم خدایا چکارکنم

🕊الهی تومیدانی چ میخواهم...                                            ومیدانم ک میخواهی برایم بهترین هارا✨🤲🏻🕊

اعتماد نکن اصلا فک کردی الکی میخواد بهت خونه بده مطمئن باش برنامه داره برای چاپیدنت برو خوابگاهی جای ...

عزیزم من کیش هیچکس نمیشناسم، دختره خودش ازنطرمالی مشکلی نداره نمیدونم چرا حس میکنم میخوادمنم کم کم ببره توهمون سمتی ک خودش هست

عزیزم،متاسفم از شرایط خونه پدرت،لی واقعا زندگی با اون زن به صلاحت نیست!

خیلی نگرانم خیلی نمیدونم چکارکنم من ادمی نیستم هرکاری کنم استرس کل وجودم گرفته برم پیش این دختر برم اونجا دیگ راه برگشتی نیس خانوادمم مشکلی ندارن برم چون بابا ی ادم بی رگ ک فقط میخوادنون خوری کم باشه

اگه پولی داری برای خودت حتی شده یک اتاق اجاره کن.وبرو سرکار.کیش نرو.بنظرم وضعیت اون خانم با تعریفهای ...

پولم کم درگیرازهرطرف نمیددنم تصمیم بگیرم

میمردمم نمیرفتم پیش اون دختر خودم کار میکرد طلاهامو میفروختم با پولش یک واحد چهل متری رهن میکردم نمی ...

اخه طلاهامم زیادنیس شایددرحد۱۳۰تومن باش

میتونی یه کاری برا خودت دست و پا کنی،ساعت موندنت خونه پدرت کمتر بشه،تا ان شاالله دوباره ازداج کنی و ...

نمیتونم دیگ ب ازدواج فکرکنم ازدواج دومم دوسال ونیم عقدبودیم

چرا باید بری یه شهر دیگه؟خب تو

شهر خودتون مستقل شو کارپیداکن

خونه ام رهن کن بالاخره شهرخودتو

میشناسی آدماشو ...غریبم نیستی

اون دختر که معلوم چه کارست اصلا

روش حساب نکن 

دنیای آدما وقتی خراب میشه که آدمای دروغگو نقش آدمای مهربون رو بازی میکنن💔