2777
2789

خانوما اینجا کسی هست زایمان زود رس گرفته باشه کدوم بیمارستان فرستادن شمارو،من دیروز یکم زیر دلم درد میکرد رفتم بیمارستان اریا تو هفته ۳۲هستم با پزشکم تماس‌ گرفتن گفت اگ درد داره بره الزهرا ک ان ای سی یو داره واسه نوزادا من رفتم اونجا ولی دیووونه خونه بود داشتم روانی میشدم اصلا توجه نمیکردن خیلی گریه کردم چون میگن اونجا فقط طبیعی میشه نوار قلب بچه رو گرفتن گفتن سالمه خداروشکر روونم کردن خونه دعا کنین تا ۳۷هفته برسم خیلی سختی کشیدم کسی تحربه داشته

یکی توی دلمه😍فرق داره با همه😍

بچه ندارم عزیزم اطلاعی ندارم

اما بیمارستان پارس بتونی بری برای زایمان میگن خیلی خوبه

هیچوقت از گذشته یه آدم علیه ش استفاده نکن،چون ممکنه خدا گذشته اون آدم رو تبدیل به آینده تو بکنه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الزهرا امکاناتش کامل هست درسته.اما شلوغه .بیمارستان گلسارخیلی خوبه واسه زایمان من اونجا بودم اما این دستگاه ونمیدونم داره یا نه.دکترت کیه؟

خدایا دوستت دارم میدونم منو به خواست دلم میرسونی.مطمئنم
الزهرا امکاناتش کامل هست درسته.اما شلوغه .بیمارستان گلسارخیلی خوبه واسه زایمان من اونجا بودم اما این ...

دکترم اخوان اذری هستش من حاظرم بهترین بیمارستان برم ولی اونا گفتن اگ خدای نکرده زودرس بگیری برو الزهرا دعا کنین برام منو شوهرم داریم دیوونه میشیم

دکترم اخوان اذری هستش من حاظرم بهترین بیمارستان برم ولی اونا گفتن اگ خدای نکرده زودرس بگیری برو الزه ...

انشالله که زودرس نمیشه.دکترت خوب باشه کمکت میکنه نگران نباش‌.اسمش ونشنیدم تا حالا

انشالله که زودرس نمیشه.دکترت خوب باشه کمکت میکنه نگران نباش‌.اسمش ونشنیدم تا حالا

دکترم خیلی خوبه ایشالا فقط دارم استراحت میکنم خونه مامانم اینا فقط چون درد کشاله ران یکم گرفتم با یکم زیر شکم ترسیدم نمیدونم طبیعیه یا نه

دکترم خیلی خوبه ایشالا فقط دارم استراحت میکنم خونه مامانم اینا فقط چون درد کشاله ران یکم گرفتم با یک ...

طبیعیه نگران نباش استراحت کن

قربونت گلم.هر دردی بگی داشتم هماتوم درد زیر شکم کشاله ران با استراحت خوب شد.استرس وبریز دور فقط😊

عزیزم برای منم دعا کن سعی میکنم استرس نداشته باشم