2777
2789
عنوان

بچم یه روزش شده تازه بعد مامان بزرگم اومده از دیشب

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 23 پست

ماهم ترنجبین و عرق نعنا به نوزاد میدیم

البته خیلی خیلی خیلی کم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگیتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)

اسی از خدات باشه آمده پیشت اینکارارو انجام میده ،توفقط استراحت کن فعلا روحیت خرابه گریه نکن برو تو اتاق بخواب بذار هرکاری می‌خوان بکنن   بچه هیچیش نمیشه مامان منم ب بچههام میداد من هیچی نمی‌گفتم .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادر شوهرمنم همینطوره ولش میکردم به بچه یکی دو روزه از غذاهای آبکی خودمون میداد یعنی سر سفره میگفت بچه دو روزه دلش میخواد 😑من نمیزاشتم میگفت بزن به لبش یعنی به زور منو شوهرم نمیزاشتیم چیزی بده ها ...

ولی ترنجبین و اینا برای زردی اونا رو میدیم به بچه برای زردی اشکال نداره 

لایک نکنین لطفا 😊

بچه های ایرانیها اکثرا تا دو سال رفلاکس شدید معده دارن تا ۶ ماه استفراغهای وحشتناک وزن گیریشون هی با افرگزایش سن افت میکنه چون دستگاه گوارششو میرزنای خانواده از نوزادی نابود میکنن بزنید تو گوگل ببینید چخ مشکلاتی داره.اگه خوب بود مزشکا میگفتن ترنجبین بدین موکونیوم خودش با شیر خوردن دفع میشه نیازی به این کترای وحشتناک نیست

درسته که دانش پزشکی به روز شده ولی برای نوزاد هنوز هم همون روشای مامان بزرگی جواب میده ترنجبین فوق العاده عالیه برای این که بچه تون زردی نگیره یا اگر الان توی تنش هست و شما نمی دونید جلوشو بگیره که اواره خون گرفتن و لامپ مهتابی نشی . خدا کنه دلشو نشکسته باشی 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
بچه های ایرانیها اکثرا تا دو سال رفلاکس شدید معده دارن تا ۶ ماه استفراغهای وحشتناک وزن گیریشون هی با ...

ددرسته تو بیمارستان دکتر به منم گفت به هیچ وجه این چیزا رو ندین

جواب ابلهان خاموشی است
چه اندازه مثلا ؟ از چند روزگی ؟

از همون بدو تولد مثلا برای نفخ و کولیک یه قاشق مرباخوری عرق نعنای پاستوریزه رو میریزیم تو نصف استکان آب جوشیده ولرم،با شیشه شیر میدیم بهش

این توصیه پزشک اطفال بودها،برای کولیکِ پسرعموم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگیتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)