2777
2789

بهش سرخود ترنجبین داده .. الانم دوباره داد

اصلا اهمیت به حرف و نظر هیچکس نمیده . هرکار که خودش فکر کنه درسته انجام میده و به هیچکسم‌ کار نداره .. الانم گریه کردم از دستش اصلا هرچی میگی نده متوجه نمیشه ، ادمو دک میکنه یه جوری کار خودشو میبره

اخه بچه ی یه روزه، هنوز داره اغوز میخوره، حتی شیر هم هنوز نخورده😓😓😓😓😓😓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشکال نداره عزیزم

قدیمیها همینطوربچه بزرگ می کردن

خاکشیروترنجبین می دادن وبچه های تپل وسالمی داشتن

من تاییدنمی کنم ولی جاریمم همینکارهارابرای نوه هاش می کردوالانم که ۷سالشونه عالین

مثل زنبورباشیم که فقط زیباییهاراببینیم نه مثل مگس که فقط زشتیهارابپسندیم

واییییییی خیلی مراقب باش نزار بده بچه یه روزه اخه

چیزیش نشه منو استرس گرفت بجات  من جرات ندترم بغل کنم بوس کنم بچه یه روزه رو تا ۳۰ روزه نشه چطوری اینکارا میکنه دا 

نزارش داااا😨

نگران نباش بد نیست

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
مامان بزرگم منم همیشه دماغ نوه هاشو که تازه به دنیا اومدن می‌کشه تا دماغشو بزرگ نشه    

عین مادرشوهرمن...بچم از اتاق عمل اومده بیرون یه تیکه داره دماغ بچمو محکم  میکشه بچمم هی نفس نفس میزنه...توی فیلم دیدم...اگر اونجا بودم نمیزاشتم..