2777
2789
عنوان

نگرانم کسی تو زندگیش باشه

275 بازدید | 14 پست

کسی که دوستش دارم ی شهر دیگه کار میکنه . هر چند وقت ی بار میاد مرخصی همو میبینیم .برای بهمن ماه نیومد از اون موقع تو استرسم . میگه نکنه اومده باشه دوست نداشته ببینم یا با ی دختر دیگه ای قرار گذاشته . هی صبر کردم گفتم برای عید حتما میاد . تا الانم نیومده . سر اینکه برای عید چرا نمگیه کی میاد باهاش دعوا کردم . الانم نمیتونم بپرسم کی میاد . اصلا نمیتونم فکر کنم با دختر دیگه ای باشه . بلاتکلیفی حالمو بده کرده . دلم میخاست رابطمون بهتر بود باهام برنامه ریزی میکرد برای عید . از ی طرفی هم دوستش دارم . هم شک افتاده تو دلم که دوستم داره یا نه . همیشه ام از بحث فراریه . من تا ی جا هی میگم صبر کن بعد منفجر میشم و بعدشم پشیمون. حالم بده واسم دعا کتید خسته ام از این بلاتکلیفی و مجردی دلم میخاد باهاش ازدواج کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

كلن واسه همه جاي بدي بزاره و دلتو به كسي قرص نكن

دلم میخاد ازش بپرسم میاد یا نه . ازش بپرسم اگه تو زندگیته بگو من برم . ولی اینجور موقع ها جواب نمیده یا سر بالا جواب میده . من اینور حرص میخورم نه میگه  دوستم داره نه میگه میخاد تو زندگیش نباشم دیگه

من بعد ده سال الان جدا شدم همین لحظه بهم گفت خوشبخت بشی خداحافظ رفت عمر و همه چیمم رفت .نمون مثل من ...

خیلی دوستش دارم ... دعا کن زود بیاد . جوونم به لبم رسیده 

دلم میخاد ازش بپرسم میاد یا نه . ازش بپرسم اگه تو زندگیته بگو من برم . ولی اینجور موقع ها جواب ...

خب ادم سياسيه .بعدم از پسرا هيچوقت سوال مستقيم نپرس چون يا جواب نميدن يا دروغ ميگن.در لفافه بپرس.يه جووووري رفتار كن ك بدونه تو نباشي بقيه هستن . خودتو دست نيافتني و دست بالا جلوه بده.ابراز عشق و علاقه و اثبات اون بزار واسه بعد ازدواج .بعدم اينكه هميشه بايد طرفت ترس از دست دادن داشته باشه.ب نظر ميرسه طرف فك ميكنه هميشه هستي بخاطر همين اينجوريه شايدم نه واقعا مشكلي داره .

خب ادم سياسيه .بعدم از پسرا هيچوقت سوال مستقيم نپرس چون يا جواب نميدن يا دروغ ميگن.در لفافه بپرس.يه ...

کلا دروغگو نیست .چند سال باهمیم . ی کم لجباز فقط . مشکل اینکه برای ازدواج کاری نمیکنه .  سر همین دعوا بهش گفتم میرم واسه همیشه . خودم میدونم چقدر دوست دارم با هم باشیم جدایی سخته برام

شیش ماهه صدامو نشنیده .یک ساله ندیدمش چتی الان تمام کردیم 

فداي سرت

من هميشه رفتن ادما رو به فال نيك ميگيرم و مطمئنم قراره بهترش سر راهم قرار بگيره چون به خوش قلبي خودم ايمان دارم .