2777
2789

سلام دوستان

تو بیرجند ساختمان آلما هست؟

منظورم ساختمانی ک توش نسخه پیچی و کمک بهیاری و... آموزش میدن؟؟

اگر هست لطفاً راهنماییم کنید ممنونتون میشم

ی جوری بجنگ ک حتی اگه ب هدف هم  نرسیدی، جنازه تو نزدیک قله پیدا کنن؛ نه تو کوهپایه.../💪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یک سوال از بیرجندیا دارم🙋‍♀️ لحجه یا نوع لباس خاصی دارین🤔🤔 رسم و رسوم خاص چی  مخصوصا ب ...

لهجه خاص داریم

لباس خاص به اون صورت نه همین لباس مردای خراسانی

یا مردم مثلا روستای چنشت لباسهای شاد رنگی رنگی خاص دارن 

باید به این بلوغ برسیم که نباید دیده شویم، آنکس که باید ببیند میبیند 🌹🌷 سردار شهید حاج قاسم سلیمانی🌹🌷
لهجه خاص داریم لباس خاص به اون صورت نه همین لباس مردای خراسانی یا مردم مثلا روستای چنشت لباسهای شا ...

من مشهدیم

بنظرتون خیلی تفاوت هست توی فرهنگ و لهجه و نوع پوشش 

برای ازدواج میگم

راستش خیلی میترسم☹️

سلام بله هست

سلام ممنون

ببخشید پیج اینستاگرام یا کانال ،گروهی دارند؟؟

در حال حاضر چه دوره هایی برگزار میکنن؟

ی جوری بجنگ ک حتی اگه ب هدف هم  نرسیدی، جنازه تو نزدیک قله پیدا کنن؛ نه تو کوهپایه.../💪
چه سوالی برای تدریس های ساختمان آلما دارین؟

شماره تماس یا راه ارتباطی با مسئول ثبت نام رو دارید واسم محبت کنید بفرستید؟

من مشهدیم بنظرتون خیلی تفاوت هست توی فرهنگ و لهجه و نوع پوشش  برای ازدواج میگم راستش خیلی می ...

مشهد نه تفاوت زیاد تو لهجه که نداریم

به نظرم خیلی نزدیک هست آدابمون باهم

فقط همین که جهاز اینجا با دختره مشهد میگن با پسر

با مشهدی زیاد وصلت بوده تو فامیل 

به نظرم راحت کنار بیان باهم

فقط اگه از مشهد بیاین بیرجند اولش سخته چون شهر خلوتیه نسبتا دیگه ده شب اینا همه جا اکثرا میبندن

من یه دوست داشتم اومده بود بیرجند از مشهد میگفت اینجا چرا اینجوریه😅چرا سر شب میخوابین😕

باید به این بلوغ برسیم که نباید دیده شویم، آنکس که باید ببیند میبیند 🌹🌷 سردار شهید حاج قاسم سلیمانی🌹🌷
شماره تماس یا راه ارتباطی با مسئول ثبت نام رو دارید واسم محبت کنید بفرستید؟

خواهرم اونجا رفت یه مدت

باید فردا ازش بگیرم

سلام ممنون ببخشید پیج اینستاگرام یا کانال ،گروهی دارند؟؟ در حال حاضر چه دوره هایی برگزار میکنن؟

خیلی بود دوره هاش

خواهرم کمک پرستار رفت فک کنم

دستیار دندونپزشک بهتره ولی

خواهرم اونجا رفت یه مدت باید فردا ازش بگیرم

ممنونتون میشم لطفاً حتما بهم اطلاع بدین من منتظرم

مشهد نه تفاوت زیاد تو لهجه که نداریم به نظرم خیلی نزدیک هست آدابمون باهم فقط همین که جهاز اینجا با ...

اها نه ما قراره مشهد بمونیم 

اما اینا خانوادشون بیرجندی هستن 

خوده پسر هم مشهد به دنیا اومده🤔

خیلی بود دوره هاش خواهرم کمک پرستار رفت فک کنم دستیار دندونپزشک بهتره ولی

چقدر عالی

پس حتما خبرشون بهم بدین زحمتتون خیلی ممنونم ازتون واقعاً لطف میکنید

چقدر عالی پس حتما خبرشون بهم بدین زحمتتون خیلی ممنونم ازتون واقعاً لطف میکنید

باشه حتما بهتون اطلاع میدم 

تا فردا عصر