سلام دوستان توروخدا بگین چیکار کنم من یه بچه ی ده ماهه دارم پنج ساله ازدواج کردم و پنج ساله ک کتک میخورم هر بار هم قهر کردم و رفتم بعدش دوباره بخشیدم الانم دوباره تو سال تحویل جدید منو زد و خونه ی خانوادمم سه روزه. بنظرتون چیکار کنم😭😭😭😭😭
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم یا باید جدا بشی کلا یا سگ محل اش کن، ببخشید اینجوری میگم ولی تنها راه اینه باهاش خیلی وارد حرف و بگو و بخند نشو مثل یک مجسمه باشی
از چی ناراحت میشی که بحث تون میشه؟
روز شمار تولد دخترمه .. باردار نیستم . لاحول و لاقوه الا بالله توانایی هایم و هنرهایم و تمام احساسات شادم با هر حرف و رفتار بد خانواده همسرم میریزه بهمولی من یک فردی هستم که دنیا رو شکست میدم اما خودم شکست نمیخورم
اخه تو که دیدی اینجوریه بعد پنج سال بچه میخواستی چکار منم خودم همین مشکل و دارم هیچ کاریم نمی تونم بکنم بخاطر بچم تحمل میکنم وگرنه هیچ وقت درست نمیشن همچین ادمایی
دست بزن داشت چرا بچه آوردی خواهر!!!سر چی حالا دعوا کردید؟
سره اینکه بدون خبر دار شدنم کلید خونه رو داد به داداشاش برن قلیون کشی منم راه نداد خونه گفت خجالت میکشن بعدش هم من گفتم چرا اینجوری میکنی لباس زیرام وسط بود آبروم رف گف جمع میکنم ولی دیه کار از کار گذشته بود. اونا رفته بودن بعدا ک بهش گفتم دعوامون شد و منو زد گفت خاک تو سرت چشم نداری ببینی داداشام میان خونم
عزیزم خدا انشالله مشکلتو حل کنه سعی کن رو چیزای که حساس پا نزاری عصبی شد جوابشو ندی بعد که اروم شد باهاش حرف بزنی الانم اگه اومد ببخشیش ازش کتبی امضا و مهر بگیر که دیگه دست بزن نداشته باش اگه تکرار کرد شکایت کن قاضی خودش حل میکنه