توحید_جانمه مدیر استارتر عضویت: 1399/11/16 تعداد پست: 477 عنوان قشنگه؟! +عکس 154 بازدید | 8 پست دوستان میخوام این ساعت رو بخرم قشنگه؟! بنظرتون یک میلیون و ششصد می ارزه؟! من خیلی دوستش دارم خیلی نازه😍 دختر جان... تحصیلاتت، شغلت و پولت؛ هرگز یه روز صبح بیدار نمیشه...تصمیم بگیره که یهویی ولت کنه بره! به آرزوهات بچسب، باور کن پسرا جایی نمیرن! 1400/01/04 | 01:54 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
توحید_جانمه مدیر استارتر عضویت: 1399/11/16 تعداد پست: 477 دختر جان... تحصیلاتت، شغلت و پولت؛ هرگز یه روز صبح بیدار نمیشه...تصمیم بگیره که یهویی ولت کنه بره! به آرزوهات بچسب، باور کن پسرا جایی نمیرن!
توحید_جانمه مدیر استارتر عضویت: 1399/11/16 تعداد پست: 477 البته سفید نیستا میخوام یه رنگ دیگشو بگیرم دختر جان... تحصیلاتت، شغلت و پولت؛ هرگز یه روز صبح بیدار نمیشه...تصمیم بگیره که یهویی ولت کنه بره! به آرزوهات بچسب، باور کن پسرا جایی نمیرن!
fafagolmangoli عضویت: 1399/11/04 تعداد پست: 8950 زشته طلاق بگیرید🍁 فرار کنید⛓️ مهاجرت کنید🌈 استعفا بدید ضربه ی متقابل بزنید🥀 نابود کنید💔 رها کنید ولی تحمل نکنید!! تحمل دروازه ی جهنم است🍂💜
توحید_جانمه مدیر استارتر عضویت: 1399/11/16 تعداد پست: 477 ینی واقعا قشنگ نیست؟! 😔 دختر جان... تحصیلاتت، شغلت و پولت؛ هرگز یه روز صبح بیدار نمیشه...تصمیم بگیره که یهویی ولت کنه بره! به آرزوهات بچسب، باور کن پسرا جایی نمیرن!
طنز عضویت: 1398/05/03 تعداد پست: 3446 نه از مد افتاده و خیلی شلوغه.خیلی هم گرونه.الان چیز های فانتزی بهتره یه روزنامه نگار هستم با افتخار☝
طنز عضویت: 1398/05/03 تعداد پست: 3446 ینی واقعا قشنگ نیست؟! 😔 زیباست.ولی برای خانم خوب نیست.مردونه هست یه روزنامه نگار هستم با افتخار☝
توحید_جانمه مدیر استارتر عضویت: 1399/11/16 تعداد پست: 477 بله ساعت اسپرت هست مدل مردونه هم داره من خیلی خوشم اومد ولی مثل اینکه قشنگ نیست🌹😌 دختر جان... تحصیلاتت، شغلت و پولت؛ هرگز یه روز صبح بیدار نمیشه...تصمیم بگیره که یهویی ولت کنه بره! به آرزوهات بچسب، باور کن پسرا جایی نمیرن!