از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ جای دنیا درد و بیماری و گرسنگی و ترس و بی مادری رو تجربه نکنه. بگو آمین. و اگه لطف کنی برای سلامتی و خوشبختی و طول عمر پسرم دعا کنی من تا اخر عمرم مدیون و ممنونت میشم. امیدوارم دعای خوبت به خودت برگرده دوست گل مجازی من
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
لنتی من یه مدت بهش معتاد بودم اصلا دوست داشتم غذا نخورم فقط کشک بخورم ولی لاغر شدن قطعش کردم ترکش کر ...
دندون درد نمیگیری؟ من وای به روزی ک یه چیز ترش گاز بزنم بخدا الان کلی لواشک و الو محلی و کشک برام فرستادن لب نزدم هرسال میفرستنبرام اخرم ابجیام میان میخورن یا میبرن
از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ جای دنیا درد و بیماری و گرسنگی و ترس و بی مادری رو تجربه نکنه. بگو آمین. و اگه لطف کنی برای سلامتی و خوشبختی و طول عمر پسرم دعا کنی من تا اخر عمرم مدیون و ممنونت میشم. امیدوارم دعای خوبت به خودت برگرده دوست گل مجازی من
نه چیزیم نشد خداروشکر الان خیلی وقته از اون سفتا دیگه نگرفتم و نخوردم من یهویی هوس میکنم اخه این چ ...
حداقل تو اب جوش خیس کن. راستی سایت باسلام یکی دوبار گرفته مامانم خوب بوده