مادر شوهرم دائم توی فکر خونه ما هست که با این قیمت بالا چطوری یه خونه خوب برای ما رهن کنند و دائم داره غصه میخوره و ناراحت و نگران هست و می دونم ادا هم در نمیاره چون از اطرافیان هم شنیدم که خیلی توی فکر هزینه رهن خونه برای من و شوهرم هست با این وجود امروز متوجه شدم که هفته گذشته ۲ عدد قالی دستباف برای خونه ی خودشون خرید و خیلی تعجب کردم که ایشون که انقدر نگران هزینه رهن خونه ما هست چطور میتونه چندین میلیون پول اونهم توی همچین اوضاعی بده و برای خودش فرش بخره می تونست بعد از عروسی ما دوباره پول جمع کنه و اون رو بخره و الان این هزینه رو برای رهن خونه ما پس انداز کنه و انقدر هم غصه نبودن پول برای رهن خونه رو نخوره ولی الان برای خودش دو تا قالی دستباف خریده و همچنان داره غصه پول رهن خونه ما رو میخوره چطوری میتونم این رو هضم کنم؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید.
اینجوری هضم کن که دست از خودخواهی برداری و برای پول کسی کیسه ندوزی
برای پول کسی کسیه ندوختم ولی خودشون گفتن که قراره برای ما یه خونه خوب ر رهن کنن اما دائم دارند غصه میخورن که پولش رو نداریم و پولمون واسه رهن کمه، و خودش هرجا میشینه میگه نمیدونیم چیکار کنیم پولمون واسه رهن خونه کمه، ولی حالا رفته قالی دستبافت خریده، اگر از اول میگفت ما خونه نمیدیم برید خودتون پول جور کنید یه حرفی، ولی هی میگه ما میخوایم خونه بدیم!!!!
پسرجاری من مریض بود مادرشوهرم خودشو جر میداد بعد پاشد رفت شهرستان گشتو گذار کلیم بهش خوش گذشت
نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..