2777
2789
عنوان

دخترمممممم

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 26 پست
دختر من که موهاش اونقدر کم و کوتاهه آرزو به دل موندم موهاشو ببندم

عزیزم چن ماهشه مگه من پسرم دنیا اومد کلی مو داشت هم صورتش هم موهای سرش موهای صورتش همه طلایی ن زیاد معلوم نیست ولی موهای سرش بلند و تیغ تیغی

تو قشنگ باشی قشنگ بودن قشنگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم انشالله که بسلامت بغلش کنی و بموقع.توی این حال خوشت منم دعا کن غربالگری کلی دلمو لرزونده و گفتن باید برم امنینوسنتز تازه20فروردین میخام برم بعدشم منتظر جواب.دعا کن برام

خدایا آینده پسرامو به دستای مهربونت سپردم.صعود به گروه نارنجی ها.وزن اولیه تاریخ اول دی۷۶⛹️‍♂️وزن تاریخ ۲۰دی۷۳/۶۰۰💃  وزن تاریخ ۴ بهمن ۷۱/۵۰۰💃هدف اول ۷۰ هدف دوم۶۵ هدف آخر۶۰ ممنونم از همه همراهان خوب و پرانرژی تاپیک بامدادخمارعزیزم وهمه سرگروهای مهربون و دلسوز😍
عزیزم انشالله که بسلامت بغلش کنی و بموقع.توی این حال خوشت منم دعا کن غربالگری کلی دلمو لرزونده و گفت ...

عزیزم ایشالا ک طوری نیست ان تی ت چند بوده خیلیا میرن خداروشکر همه چی نرماله

عزیزم ایشالا ک طوری نیست ان تی ت چند بوده خیلیا میرن خداروشکر همه چی نرماله

ان تیم نرمال بود زیر 2.جواب ازمایشم بد بود ریسک تریزومی رو زده یک به 39

خدایا آینده پسرامو به دستای مهربونت سپردم.صعود به گروه نارنجی ها.وزن اولیه تاریخ اول دی۷۶⛹️‍♂️وزن تاریخ ۲۰دی۷۳/۶۰۰💃  وزن تاریخ ۴ بهمن ۷۱/۵۰۰💃هدف اول ۷۰ هدف دوم۶۵ هدف آخر۶۰ ممنونم از همه همراهان خوب و پرانرژی تاپیک بامدادخمارعزیزم وهمه سرگروهای مهربون و دلسوز😍
ان تیم نرمال بود زیر 2.جواب ازمایشم بد بود ریسک تریزومی رو زده یک به 39

ایشالا همه چی نرماله استرس نداشته باش همه چیو بسپار ب خدا خودش طوری برات درست میکنه ک فکرشم نمیتونی کنی

ایشالا همه چی نرماله استرس نداشته باش همه چیو بسپار ب خدا خودش طوری برات درست میکنه ک فکرشم نمیتونی ...

توکلم فقط به خودشه دعای شمام دلمو شاد میکنه عزیزم انشالله دختر خشگلتو صحیح و سالم و به موقع بغل کنی  

توکلم فقط به خودشه دعای شمام دلمو شاد میکنه عزیزم انشالله دختر خشگلتو صحیح و سالم و به موقع بغل کنی ...

قربونت عزیزم برات صلوات میفرستم منم مشکلی ندارم ولی هرشب خواب میبینم تا نی نی دنیا اومده500گرمه یا زایمان زودرس گرفتم هرچی ب خودم میگم طوری نمیشه دوباره از اونور استرس ول کنم نیس

قربونت عزیزم برات صلوات میفرستم منم مشکلی ندارم ولی هرشب خواب میبینم تا نی نی دنیا اومده500گرمه یا ز ...

منم براتون صلوات فرستادم. این استرسا طبیعیه فک کنید من چه حالی دارم با حرفایی که ازین دکترا شنیدم

منم براتون صلوات فرستادم. این استرسا طبیعیه فک کنید من چه حالی دارم با حرفایی که ازین دکترا شنیدم

اره واقعا سخته میگذره اینروزاهم یه نذری کن و بسپار ب خدا دیگه اصلا بهش فک نکن استرس برانی نی هم خوب نیست