2777
2789

ای کاش این گوشیا نبود و کلی درد و مرض ها پیدا نمیشد وقتی ی چی میاد فرهنگش نیاد میشه این ، منم دقیقا همین مشکلو داشتمو اون رمز گوشیش چهره خودش بود ، خب کسی که حسابش پاکه چرا باید اینکار کنه

به نظرم همین الان بشین یه فکر اساسی بکن.. این ادم تا اخر کار همینه.. سر و گوشش هم میجنبه وگرنه ادم چیزی نداشته باشه چرا رمزش عوض کنه؟ من الان دوساله خونه خودمم رمزم عوض نکردم

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون اثر انگشتتو پاک کرده توام‌خودشو ا زندگیت پاک کن

تو هفده سالگی با پسری آشنا شدم که همه خوبی های دنیا شده بودن یه قلب که تو وجودش میتپید...چشامو که می‌بندم مجسمت میکنم...دومین ماه از گرم ترین فصل سال🌱🍓🍓از اون شب دنیام بدجور به دنیات قفلی زد و مصمم میمونم تا لحظه ی دیدارت ای دیرینه ی دلخواه❤️..به قول یکی«وقتی همه کور بودن تو کردی بهم توجه..❤️شایدم یه روز برات تعریف کردم که من پشت پنجره ی اتاقت چه گریه ها که نکردم🖤گاهی وقتا فک میکنم خدا تورو تو یه بعداز ظهر قشنگ بهاری در حالی که لبخند به لب داشته و چای با هل میخورده و به صندلیش لم داده و به آهنگ خوش چشمه گوش میداده آفریده... 🍃🌻بچه ها عشق من واسه اینکه به دستش بیارم یخورده ناز داره البته نازکشم داره ها.اون هی ناز می‌کنه مام که بی تابشیم🍃میدونین مث بهترین خیالیه ک میتونین داشته باشین...مث ذوق رها کردن یه دونه بادبادک...یا مث پریدن تو آب زلال میمونه🍓🌱من یه دختر عاشقم...دختری که هیچ وقت از ابرازش عشقش خجالت نکشیده چون پیوسته اعتقاد داشته عشق مقدسه و پنهان کردنش چیزی به جز درد و زجر نداره..ولی خب همیشه به خودش آفرین گفته واسه انتخابش❤️هر چند خیلی جاهارو مجبور شده خودش تنهایی بی پناه قدم برداره....از خودم ممنونم که هر وقت خسته شدم تنها پناهگاهم خودم بودم 🫀❤️بهم میگن بی رحمی چون داستانمو نمیدونن🌈میخواهم بدانی که تو آخرین رویای روح من بوده ای❤️🌱...بچه ها این کاربر ینی بنده...دیگه عشقی نداره...گلش پژمرده شده...ماهش رفته...ولی دلم نیومد امضام رو بردارم🖤تاپیک ها مال من نیستن به جز یکیش ❤️
به نظرم همین الان بشین یه فکر اساسی بکن.. این ادم تا اخر کار همینه.. سر و گوشش هم میجنبه وگرنه ادم چ ...

میخام باهاش حرف نزنم دیگ اسم ازدواجم بیارن مخالفت میکنم

بنظر شما چطور برخورد کنم؟

قاطع.من بودم واقعا جدی برخورد میکردم شایدم تمومش میکردم

تو هفده سالگی با پسری آشنا شدم که همه خوبی های دنیا شده بودن یه قلب که تو وجودش میتپید...چشامو که می‌بندم مجسمت میکنم...دومین ماه از گرم ترین فصل سال🌱🍓🍓از اون شب دنیام بدجور به دنیات قفلی زد و مصمم میمونم تا لحظه ی دیدارت ای دیرینه ی دلخواه❤️..به قول یکی«وقتی همه کور بودن تو کردی بهم توجه..❤️شایدم یه روز برات تعریف کردم که من پشت پنجره ی اتاقت چه گریه ها که نکردم🖤گاهی وقتا فک میکنم خدا تورو تو یه بعداز ظهر قشنگ بهاری در حالی که لبخند به لب داشته و چای با هل میخورده و به صندلیش لم داده و به آهنگ خوش چشمه گوش میداده آفریده... 🍃🌻بچه ها عشق من واسه اینکه به دستش بیارم یخورده ناز داره البته نازکشم داره ها.اون هی ناز می‌کنه مام که بی تابشیم🍃میدونین مث بهترین خیالیه ک میتونین داشته باشین...مث ذوق رها کردن یه دونه بادبادک...یا مث پریدن تو آب زلال میمونه🍓🌱من یه دختر عاشقم...دختری که هیچ وقت از ابرازش عشقش خجالت نکشیده چون پیوسته اعتقاد داشته عشق مقدسه و پنهان کردنش چیزی به جز درد و زجر نداره..ولی خب همیشه به خودش آفرین گفته واسه انتخابش❤️هر چند خیلی جاهارو مجبور شده خودش تنهایی بی پناه قدم برداره....از خودم ممنونم که هر وقت خسته شدم تنها پناهگاهم خودم بودم 🫀❤️بهم میگن بی رحمی چون داستانمو نمیدونن🌈میخواهم بدانی که تو آخرین رویای روح من بوده ای❤️🌱...بچه ها این کاربر ینی بنده...دیگه عشقی نداره...گلش پژمرده شده...ماهش رفته...ولی دلم نیومد امضام رو بردارم🖤تاپیک ها مال من نیستن به جز یکیش ❤️
دفعات قیل به خونوادم گفتم پشت اون بودن میگفتن عادیه اما اینبار خودم باید بداد خودم برسم

واقعا خودت به فکر خودت باش

واقعا خودت به فکر خودت باش

بخدا موندم چیکار کنم دو روزه باهاش حرف نمیزنم امروز هی شوخی میکرد میخندید من محلش نمیدادم میگفت چته مبدکنی اخم‌میکنی خیلی زشت میشی منم دوس نداشتم باهاش حرف بزنم

خونه مامانش بودیم من تو اشپزخونه اونقد نگا کرد خواهرش بهش گفت چیه داداش میگم چشات ی موقع ضعیف نشه

بخدا موندم چیکار کنم دو روزه باهاش حرف نمیزنم امروز هی شوخی میکرد میخندید من محلش نمیدادم میگفت چته ...

وقتی میخوای تموم کنی دیگه چرا میری خونشون؟ ناراحت نشی ها ولی شما فقط حرف میزنی عمل نمیکنی شاید بخاطر همین هم خانوادت پشتت نگرفتن.اگه طرف مشکل داره ک ببوسش بزارش کنار چرا با دست پس میزنی با پا پیش میکشی

وقتی میخوای تموم کنی دیگه چرا میری خونشون؟ ناراحت نشی ها ولی شما فقط حرف میزنی عمل نمیکنی شاید بخاطر ...

اخه پسر خالمه ماهم مهمون داشتیم تو عید دوست نداشتم همه بفهمن قضیه چیه 

بعد امروز با دختره حرف زدم

اول گفت حق با توه بعد زد بلاکم‌کرد پس حتما ی چیزی هست