2777
2789
عنوان

كنايه زدن به نامزدم

213 بازدید | 5 پست

من يك دختريم كه شش ماهيه نامزد كردم فاميل شوهرم مصارف عروسي من رو دارن ولي نميدن و ادعا ميكنن كه نداريم! فاميل من همش اين حرفو برام ميگن كه فاميل نامزدت دارن ولي نميدن و اين حرفا رو من تاثير گذاشته و باعث ميشه من غير مستقيم به نامزدم كنايه ميزنم كه باعث دلرنجي نامزدم ميشه و پشيموني خودم! نامزدم يه عادتي داره كه نميخواد منت دار خانوادش بشه به اين خاطر چيزي از مصارف عروسيم نميگه به خانوادش ! من خانوادم رو مقصر ميدونم كه چرا وقتي كاري از دست من برنمياد اين حرفا برام ميزنن! بنظر شما مقصر كيه؟ من؟ خانواده شوهرم ؟ خانواده خودم؟ نامزدم؟ 

چون من به خانواده خودم هم ميگم چرا اين حرفا را بهم ميگيد و اونا هم دلرنج ميشن كه چرا من اينطوري بهشون ميتوپم! لطفا نظر بديد خواهشا! 

خانواده ی شما و صد البته شما چون اونا وظیفه ندارن البته من نظرم اینه که باید کمک کنن فقط زاییدن مهم نیست که باید اگه دارن کمک کنن ک پسرشون آرامش داشته باشه ولی حالا که نمیکنن و همسرتون خودش تلاش میکنه لازم نیست کسی به شما گوشزد کنه و شمام کنایه بزنید

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما مقصر هستین که اولا چرا اجازه ی دخالت به دیگران میدهید و چرا ثبات شخصیتی ندارید و دهن بین هستین و حرف دیگران روی شما تاثیر داره و نادیده نمیگیرید و انتقال دادن پیام هم ناپسند  و کنایه زدن بسیار زشت است خودت را از چشم همسرت میندازی  زندگی شما دو نفر به کسی ارتباطی نداره همسرتون را در تنگنا قرار ندین لطفا دو نفری با هم توافق کنید 

دل را  به حریم عشق بسپار و برو فرسنگ به فرسنگ خدا با ما هست

به نظر مگ خانوادتون نباید جلوی شما این مسایل رو مطرح کنند چون شما چکار می تونید بکنید

از طرفی هم حق دارند چون شما الان شاید زیاد متوجه نباشین ولی بعدها حتما از دست خانواده همسرتون ناراحت میشین و با همسرتون مشکل پیدا می کنین

اصلا تصور نکنید این مسایل پیش پا افتاده هست، خیلی خیلی هم مهمه ، خیلی از زندگیها به خاطر همین کدورت ها و دلخوری ها از هم بعد چند سال پاشیده

به نظر من دو خانواده با هم بنشینین و به یک راه حلی برسین والا تا سالیان سال در گیر این مسایل خواهید بود منظورم اینه که توقعاتتان را برای نامزد و خانو اده نامزد مطر ح کنید و پاسخشونو بشنوین