2777
2789
عنوان

بچه من خیلی مرددم

413 بازدید | 51 پست

من همیشه توو زندگی رویای پزشکی رو داشتم ...پزشکی ..دندون پزشکی ....دیشب ک در موردش با همسرم حرف زدم گف واقعا وقتی انقد علاقه داری خب برو بخون ...اخه من یه بچه ی ۴ ساله هم دارم 

همش میترسم ..ک نتونم ....ک نرسم 

درسم خوب بوده حتیی توو دوره مدرسه رتبه ازمون قلم چی  کنکورم ۶۰۰ هم میشد منتها یهو وا دادم 

نخوندم تلاش نکردم 

موندم واقعا با وجود بچه و زندگی متاهلی میشه 

من کارشناسی حسابداری  دارم خیلیا میگن درس خوندنو دوس داری برو ارشد و دکتری حسابداری بگیر ....ولی واقعا این کجا و ان کجا 

من فقط بخاطر اینکه سریع بعد دانشگاه برم سرکار رفتم سراغ این رشته 

بنظرتون میتونم...؟؟؟تازه ۲۷ سالمم هس یعنی دیر شده؟؟ 

درکنج خرابات  یکی مغبچه دیدیم                                  درپیش رخش سربنهادیم دگربار                                  آن دل که به صد حیله ز خوبان بربودیم                        در دست یکی مغچه دادیم دگر باز                                بچه مرشدم.......

چقد خوبه ک شوهرت پشتیبانته بخون مطمئنا موفق میشی بچت هم دراینده مادرش ی خانوم موفقه👌

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")

شاغلید الان

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاغلید الان

ن اصن با روحیاتم سازگار نبود شغلمو ادمه ندادم ...

درکنج خرابات  یکی مغبچه دیدیم                                  درپیش رخش سربنهادیم دگربار                                  آن دل که به صد حیله ز خوبان بربودیم                        در دست یکی مغچه دادیم دگر باز                                بچه مرشدم.......

اگرارادت بالاس میتونی .بچت خیلیم کوچیک نیس .خواب وخوراکش تنظیمه .

ولی از مطالب کنکوردورشدی دوباره ازاول شروع کردن .اونم بی معلمومشاور واقعاااسخته .منکه ازپسش زرنمیام .چه برسه پزشکیی. که سختتره .این ینی اراده میخواداونم خیلییی .اگرداری برو اگرنداری نرو

اب برای خوردن  هم نداریم... 💚امام رضا💚روصداکن تادستاشوببینی💚 دل مطمن میخواد ودست روبه اسمووون💌💌مهربون تریین امام خداااا من منتظرم نی نی م رو ازخدابرام بگیری🤗👼🏻👼🏻🙋🤰🤰🤱🤱نزدیک۷ساله منتظرم اما ازت ناامید نشدم امام رضا جان. 💞💞اگردلت میخواد اوضاع زندگیت بهتربشه از ته دلت خدارو زیادشکرکن!!! 

میتونی گلی حتما میتونی فقط باید زودتر شروع کنی چون بخاطر بچه نمیتونی یه سره بشینی بخونی. دعا میکنم به آرزوت برسی 🌺💚🌺

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

ن اصن با روحیاتم سازگار نبود شغلمو ادمه ندادم ...

رشته دوره دبیرستانت چی بود 

تیکر به وقت سه سالگی دلبندم .......خدایا کمکم کن هیچکسی جز خودت ندارم دوستای مهربونم اگه خواستید برام صلوات بفرستید انشالله همهگی حاجت روا بشید یاحسین جانم یا حضرت محمد دامن منتظرها با اولاد صالح سبز باشه یاحسین جانم درگیر عدد شش شدم اقاجان ای به قربان شش ماه زهرا من به قربان شش ماهت حسین جانم کشتی نجات ممنونم من و به الله وصل کردی اقاجان (نی نی من داره لود میشه  � اینقد درصد دیگه مونده 🤭🤗😍❤💋💋💋 یه صلوات واسش میفرستی ) خدایا شکرت نینی منم دنیا اومد ..بعد از تحمل روزهای سخت از دست دادن جنین شش ماهه ام خداوند مهربان این دخترمو از گلهای بهشتی به اغوشم رسوند دوستای خوبم التماس دعا دارم از همه تون ❤😍❤❤ . تیکر به وقت یک سالگی   به زودی دخترم یکسالش تمام میشه روزهای سختی را گذروندم روزهای پرازاسترس و الرژی دخترم اما گذشت اللن دخترقشنگم روبروم خوابیده و هفته دیگه تولدشه من واقعا هنوزم باورندارم که این گل زیبا مال منه با تمام وجودم دوستش دارم بندبند دلم به خنده علیه اون وصله و نگاهش که دوتا تیلع مشکیه تو صورت سفیدش برق میزنه دخترزیبای من تولدت مبارک مامانی حتی اگه بمیرم رویای داشتن تو قشنگترین خاطره در اعماق قلب منه ممنون خداوند قادرو مهربان هستم 
نه اصلا دیر نشده منم خیلی علاقه دارم خواهرمم متخصص هست میخوام بخونم 

با بچه ....خیلی سخته میترسم نتونم ....هدفم نیس ک حتما سال اول شروع بخونم ک قبول شم ...هدفم اینا تا ۲..۳ سالم کنکور دادمم عیبی نداره