دوستان این روزا خیلی حالم آشفتست ،به حدی که اصلا دوست ندارم زندگی کنم..چیکارکنم که یکم حالم خوب بشه..جداازین که یه حاجت محالم دارم که خدا اصلا بهم نمیده خیلی بهم ریختم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یک آیه روی ضریح سرداب امام رضا نوشته شده که خیلی قشنگه:یریدون لیطفئوا نور الله بافواههم والله متم نوره و لو کره الکافرون:آنها می خواهند که نور خدا را با دهانشان خاموش کنند ولی خدا نورش را بیشتر میکند.هرچند که کافران خوششان نیاید.
من باید تا پایان سن ۲۵ سالگی به اهداف اولیه ام( تسلط به زبان اسپانیایی،مدرک آموزشگاه نقاشی و تحصیل دررشته نقاشی، به اتمام رسوندن سطح دو و ادامه سطح سه حوزه ) برسم ....برام دعا کنید ک ثابت قدم بمونم و پشتکار داشته باشم من باااااااید ۲۵ سالگی احساس کنم ک از خودم راضیم .در تاریخ ۱۷فروردین ۱۴۰۰ شروع کردم به رژیم و ورزش 🤞🏻 برام دعا کنید لطفا
صورتت رو برگردن طرفش ببین چه جوری حال آدم عوض میشه.
قربونش برم که خودش دوای هر دردیه
یک آیه روی ضریح سرداب امام رضا نوشته شده که خیلی قشنگه:یریدون لیطفئوا نور الله بافواههم والله متم نوره و لو کره الکافرون:آنها می خواهند که نور خدا را با دهانشان خاموش کنند ولی خدا نورش را بیشتر میکند.هرچند که کافران خوششان نیاید.
من خیلی نماز خوندن حالم رو خوب میکنه با اینکه اصلا مذهبی نیستم ولی هرزمان میخونم خیلی حس خوبی بهم میده هم نناز هم تسبیح و گفتن ذکر ذکر گفتن خیلی حس خوبی میده کلا خود کارشناس ها معتقد هستن ادمایی ک عبادت میکنن از آرامش بیشتری برخوردار هستن البت خودت هم تلاش کن بهتر شی مثلا زیاد اهنگ های غم انگیز گوش ندی به احساس منفی بها نده مشکلات همیشه هستن و این لحظه های زندگیمون هست ک در گذره حتی گاهی نیاز نیست بهشون حتما فکر کنی هیچ چیزی در این دنیا بی درمان و بی جواب نیست عزیز موفق باشی
بخون از ته دلت بخون و دعا کن و صحبت کن انگار خدا واقعا جلوته و میبینتت اونموقع حالت بهتر میشع
ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !