2777
2789
عنوان

شوهرم چه حسی داره ؟

128 بازدید | 13 پست

شوهر من ظاهراً آدم قلدوریه ینی منو خیلی اذیت کرد ولی بیش از حد بچه ست و شخصیت مستقلی از پدر و مادرش نداره و هم خیلی تر و خشکش میکنن هم بهش دستور میدن 

من هشت ماهه ولش کردم و اومدم خونه بابام اونم برگشته خونه مادرش اینا من به فامیلم گفتم می‌خوام جدا بشم و خیلیم حمایتم کردند  ولی اونها به هیچکس نگفتند و خیلی ترس دارند اینکه فامیل بفهمه و کلا فامیلشون براشون خییییلی مهمه 

میگه طلاق نمیدم و میخوان که اذیت کنن ولی میدونم که بهرحال مجبورند کوتاه بیان و برن براش زن بگیرن 

توی همچین شرایطی میخواستم بدونم که اون چقدر اذیت میشه؟ توی آشنایانتون دیدید؟ 

به نظر من اذیت نمیشه خیلی راحت خیانت میکنه عشقو حالشو میکنه فکر خودت باش

نمیتونه که ....خونه مامانشه کجا خیانت کنه ..اینقدرم خسیس و گداست که عمرا یه مکان بتونه جور کنه برا خیانتش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اذیت نمیشه حتی یه ذره

میدونم که از بابت من اذیت نمیشه یا مثلاً دلش برا من تنگ نمیشه ولی ازین وضعیت که زندگیش خراب شده و با سن بالا برگشته پیش پدر و مادرش چی؟ خیلی براشون مهمه 

خیانت که پول نمیخواش اینقدا هستن واسه بهم زدن زندگیت زیرش بخوابن

اون مهم نیست اون موقع که منم بودم مدام توی فجازی لاس میزد ولی اینقد پدر و مادرش کنترلش میکنن سریع از کار باید بره خونه آمارشو دارن 😂🤭

من فقط یه چیزو میدونم اگه قصدت طلاقه دیگه بهش فکرنکن و درگیرش نباش؛هرکاری میخواد بکنه هرفکی میخواد توسرش باشه میخواد اذیت شه یانه شما به فکر خودت باش.یه سوال؟فقط بخاطر مستقل نبودنش و لاس زدن تو مجازی جدامیشی؟

شاید وابستت باشه..ولی خوتوادت کنارشن شاید نزارن بهت فکر کنه

نه اون اصلا وابسته من نیست اینکه مونده توی آمپاس و زندگیش رفته رو هوا و اینکه داره باز با پدر و مادرش زندگی می‌کنه و از فامیل ترس داره و بالاخره باید بره زن بگیره اینا رو منظورمه از اذیت 

من فقط یه چیزو میدونم اگه قصدت طلاقه دیگه بهش فکرنکن و درگیرش نباش؛هرکاری میخواد بکنه هرفکی میخواد ت ...

خیانت دست بزن و اخلاق بد و کنترل گری خساست عدم رعایت بهداشت ...

پدر و مادرش اونو کنترل میکردند اونم میخواست منو کنترل کنه جوری که میرفتم یه جا می‌گفت زنگ میزنم گوشی رو بزار تو جیبت ببینم با استادت چی میگید به هم 

حالا استادم زن بودا