2777
2789
عنوان

حداقل های زندگی از نظر مادی

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 36 پست
خیلی از خانما تو همین سایت میان میگن ما شوهرم نکردیم که خودمون کار کنیم

بببن اون دیگه یه انتخاب سخصیه طرف میگه من مبخوتم خرجمو یکی دیگه بده ولی اونی که این انتخاب رو کرده دیگه حق نداره خودشو تو زندگی صاحب نظر بدونه

البته منظورم زندگی های الانه

من که حاثر نلودم و نیستم انقدر یطحمو بیارم پایین

من تو خونه بابام مستاجر بودم

با مردی ازدواج کروم که از مال دنیا یه ۲۰۶دداشت که اونم نثف بیشترش قسط بود

بهش گفتم امکان نداره برم خونه مستاجری اما ننشستم که اون خونه بخره دوتابی کار کردیم یه خونه ۳۹ متری قولنامه ای خریدیم توی کرج

من هر روز بین تهران کرج رفت و آمد کرد بعد از ۶ ساا ۳۹ متریمون شد ۷۵

من به اندازه همسرم کار میکنم بیرون و پول درمیارم به اندازه اونم حق انتخاب و نظر دارم تو زندگی اونم تو خونه به انداره من کار میکنه حتی الان که لچه کوچیک داربم به انداره هم بچه داری میکنیم

این یه زندگی مدرنه یه تفکر مدرن

انسانها برای درک و لذت بردن از زیبایی ها آفریده شدن

بنظرمن یه دختر انقدر باید کوله بار خودشو از همه لحاظ سنگین کنه که یه موقعیت خوب برای ازدواج براش پیش بیاد...

دختری که به خودش برسه ،دانشگاه رفته باشه وتو محیط بیرون سرکار بره خیلی موقعیت ها براش میتونه باشه و توقعاتش بالاتره نسبت به برعکس این قضیه...

😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرمن یه دختر انقدر باید کوله بار خودشو از همه لحاظ سنگین کنه که یه موقعیت خوب برای ازدواج براش پیش ...

اخه ما خودمون اگه پسر بودیم‌مگه چی داشتیم تو سن ۳۰ سالگی؟

انسانها برای درک و لذت بردن از زیبایی ها آفریده شدن
بنظرمن یه دختر انقدر باید کوله بار خودشو از همه لحاظ سنگین کنه که یه موقعیت خوب برای ازدواج براش پیش ...

بله قطعا موقعیت های بهتر و بیشتری خواهد داشت، اما شرایط کشور نشون میده که افرادی که حداقل ها رو دارن تعدادشون خیلی محدوده

متاسفانه به دلایل شخصی از پذیرش در خواست دوستی معذورم *پسرم*اگر با حضورم در یک تاپیک مخالفید با درخواست استارتر خارج خواهم شد*
اخه ما خودمون اگه پسر بودیم‌مگه چی داشتیم تو سن ۳۰ سالگی؟

عزیزم حالا که نیستیم ..

از ماها که ازدواج کردیم هم گذشته ولی برای دخترهای مجرد نوجوان من هنیشه پیشنهادم این بوده که تا میتونین همه جوره کوله پشتیتونو سنگین کنه تا یه موقعیت خوب براتون پیش بیاد..موقعیت دختری که خونه نشین بوده با دختری که تو شرکت ها یا هرجایی که مرتبط با رشته ی تحصیلیش بوده فرق میکنه ۱۰۰٪

😍😍😍
خوبه که توقعاتتون نسبت به سایرین واقع بینانه تره

خب اگه انسان عقلانی فک کنه صد در صد همه جوانب رو در نظر میگیره و باتوجه به واقعیتی که وجود داره برای اکثریت خواسته هاش تعیین میکنه

انچه خوبان همه دارن تو یکجا داری