2777
2789
عنوان

حداقل های زندگی از نظر مادی

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 36 پست

حد اقل ها به زندگی تو خونه پدر ربط داره ولی شوهر من هیچ کدومو نداشت با هم از اول ساختیم

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****
الان با دویست میلیون میتونی تو جنوب تهران یه خونه رهن کنی با دویست دیگه یه ماشین بخری با سیصد هم جهی ...

ماهی ده تومن یا سالی ده تومن

اگه پست مدیریتی داره که ماهی ده حقوقشه پس میشه سالی ۱۲۰ 

هفتصد تقسیم بر ۱۲۰ میشه نزدیک ۶ سال

انسانها برای درک و لذت بردن از زیبایی ها آفریده شدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهی ده تومن یا سالی ده تومن اگه پست مدیریتی داره که ماهی ده حقوقشه پس میشه سالی ۱۲۰  هفتصد ت ...

رایت میگی عزیزم اشتباه کردم ولی این شش سال میشه یه مستاجر عادی تو جنوب تهران ، تازه الان کی ده تومن حقوق میگیره

زهرا خانوم داماد چقدر باید حقوقش باشه که بتونه خونه بخره

والا فرق داره تهران و شهرستان

جایی که ما زندگی میکنیم، اگر پسر نداشته باشه خانواده ها کمک میکنن

خب وقتی از دختر توقع جهیزیه کامل دارن، خودشون هم باید حداقل هایی داشته باشن

مثلا خونه ما رو پدرشوهرم به عنوان کادوی عروسی داد، البته هنوز به نام پدرشوهرم هست

چرا باید از همسر انتظار داشته باشیم باید همه انتظارات رو از خودمون داشته باشیم کمک خرج؟؟؟؟ همین ح ...

خیلی از خانما تو همین سایت میان میگن ما شوهرم نکردیم که خودمون کار کنیم

متاسفانه به دلایل شخصی از پذیرش در خواست دوستی معذورم *پسرم*اگر با حضورم در یک تاپیک مخالفید با درخواست استارتر خارج خواهم شد*
بستگی به سطح مالی خانواده خودت داره وگرنه کیه که دوست نداره تو کاخ زندگی کنه  الان ما از فرمان ...

این که خوبه من اوایل نبرد خونه گرفتم تازه دو سال هم اونجا زندگی کردیم بعد تازه اومدیم پونک بعد ۴ سال تازه یه خونه کوچولو تو ولنجک گرفتیم چقدر سخت بود ولی گذشت

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****

من از همسرم انتظار منطق، حسن رفتار و جنم کاری داشتم، سال ۹۵ که ازدواج کردیم فقط در یه رشته ورزشی مربی خوشنامی بود. با همکاری هم، ماشین بعد از چندسال زندگی در ساختمان خانواده همسر، خونه خریدیم.

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست
والا فرق داره تهران و شهرستان جایی که ما زندگی میکنیم، اگر پسر نداشته باشه خانواده ها کمک میکنن خب ...

خدا رو شکر که پدرشوهرتون حامیتونه ، ما تو خانواده ای هستیم که من باید هوای پدرمو داشته باشم شوهرم هوای پدرشوهرمو ، از نظر مالی هر دو ضعیفن ، بدنم کلا پوکیده از شدت کار کردن و بچه داری فکر میکنم دیگه جون ندارم زنده بمونم

این که خوبه من اوایل نبرد خونه گرفتم تازه دو سال هم اونجا زندگی کردیم بعد تازه اومدیم پونک بعد ۴ سال ...

بله میگذره  منم بعدا فهمیدم اینمه شادیم وابسته به این‌چیزاست یه مشکله وباید رفع کنم

حداقلام اینه ی خونه دو خواب رهن......ماشین ایرانی در حد 405 یا پرشیا....حقوق ماهی 5 تومن

خوبه که توقعاتتون نسبت به سایرین واقع بینانه تره

متاسفانه به دلایل شخصی از پذیرش در خواست دوستی معذورم *پسرم*اگر با حضورم در یک تاپیک مخالفید با درخواست استارتر خارج خواهم شد*
بله میگذره  منم بعدا فهمیدم اینمه شادیم وابسته به این‌چیزاست یه مشکله وباید رفع کنم

آره عزیزم زیاد اهمیت نده هرجا عشقت هست و باهاش زندگی میکنی بهترین جاست بعضی وقتا دلم برا اون خونه ها تنگ میشه چه دورانی بود