2777
2789
عنوان

بچه ها میاین نگرانم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 48 پست
نه دقیق نمیدونم ۲۴ بهمن اخرین پریودم بود سیکلمم ۳۰ روزه اس اخرین اقدامم شب ۲۰ سیکلم بوده الانم ۴ هفت ...

اگه دقیق۲۷سالته پسره اگه ۲۷سالت تموم شده ینی تولدت اومده و وارد ۲۸شدی دختره اگرم ۲۶سالت تموم نشده باشه دختره اگر تو ۲۷ سالگی هستی ۱۰۰درصد پسره

اتفاقات خوبی قراره برای من بیفته هر روز هر ساعت منتظر ی اتفاق خوبم ممنونم از اینکه زندگی انقد قشنگههه تا زندم زندگی میکنم مردگی بماند بعد مردنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۵ فروردین میرم تو ۲۷

پس دخترته احتمالا 😍😍😍😍😍خودت چی دوس داری

اتفاقات خوبی قراره برای من بیفته هر روز هر ساعت منتظر ی اتفاق خوبم ممنونم از اینکه زندگی انقد قشنگههه تا زندم زندگی میکنم مردگی بماند بعد مردنم
۵ فروردین میرم تو ۲۷

اینی ک گفتم رد خور نداره 

مرسییییی قشنگمممم🌺♥️♥️😍♥️♥️

😘😘😘😘😘گل دخترتو ب پسرم میدی قول میدم مواظبش باشم بوسش کنم😍من دختر دوس دارم😭😭😭

😘😘😘😘😘گل دخترتو ب پسرم میدی قول میدم مواظبش باشم بوسش کنم😍من دختر دوس دارم😭😭😭

چرا که نه😀دنیا اومد ایشالله😍پسرم‌خوبه که خداییش🙈

خدایا پسرمو♥️سالم برسون دستم🧸 😍

پسر خیلی شیطونه خیلی انرژیش زیاده دقت کردی اونایی ک دخترشون بیشتره جوونتر موندن میدونی دختر چقد غمخوار مادرشه پسر ک این چیزا براش مهم نیس

پسر خیلی شیطونه خیلی انرژیش زیاده دقت کردی اونایی ک دخترشون بیشتره جوونتر موندن میدونی دختر چقد غمخو ...

اره خب پسرا شیطون‌ ترن اما خب جفتش برا مادر عزیزه خب اقدام‌ کن یه دختر بیار

من بچه اولم فوت شد دختر بود😭😭😭😭😭😭

اره خب پسرا شیطون‌ ترن اما خب جفتش برا مادر عزیزه خب اقدام‌ کن یه دختر بیار

اعصابشو ندارم خواهر با همین ی دونم حسابی خسته میشم

من بچه اولم فوت شد دختر بود😭😭😭😭😭😭

الهی عزیزم🥺غصه نخور عشقم خواست خدا بوده ایشالله گل پسرت تنش سالم باشه همیشه یکی دیگه بیار بنظرم

اعصابشو ندارم خواهر با همین ی دونم حسابی خسته میشم

دختر ک بیاری همدمت میشه بیار بابا بزرگ‌میشه همیشه کنارته اعصابتم اروم‌میشه

😭😭😭😭ژیلاااااااا

خوبییییییییییییییییی توروخدا یه پیام به من بده تو واتساپ شوهرم همه شماره های نی نی سایتی ها رو پاک کرده از گوشیم. هرچی منتظر موندم زنگ نزدی دیگه پیام ندادی .. مباااااارکهههههههههههه

#vegan غذای من تپش قلب هیچ موجود زنده ای را نمی گیرد 🌿🌱🤍💚🕊