2777
2789
عنوان

بچه ها میاین نگرانم😭

388 بازدید | 48 پست

امروز رفتم سونو گفت ۴ هفته و ۳ روزته ساک حاملگیو دید اما گفت سن بارداریت برای دیدن جنین کمه بنظرتون مشکلی پیش میاد؟نکنه پوچ باشه

خدایا پسرمو♥️سالم برسون دستم🧸 😍

ن عزیزم ۸ هفته برو شماخیلی زود رفتی

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 

نه زوده صبر کن

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6125413/مهمونیو-کنسل-کردم?postId=182247597 

بچه ها خواهش میکنم ده نفر گزارش بزنه تاپیکم بترکه

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ۵هفته و ۳روز جنینم نبود هشت هفته رفتم

اتفاقات خوبی قراره برای من بیفته هر روز هر ساعت منتظر ی اتفاق خوبم ممنونم از اینکه زندگی انقد قشنگههه تا زندم زندگی میکنم مردگی بماند بعد مردنم
پس نگران نباشم؟

ن عزیزم 

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
پس نگران نباشم؟

ن منم عین تو بودم وایسا راه درازی در پیش داری😂😂😂همش نگرانی ولی همع چی خوب پیش میره قول میدم

اتفاقات خوبی قراره برای من بیفته هر روز هر ساعت منتظر ی اتفاق خوبم ممنونم از اینکه زندگی انقد قشنگههه تا زندم زندگی میکنم مردگی بماند بعد مردنم
ن منم عین تو بودم وایسا راه درازی در پیش داری😂😂😂همش نگرانی ولی همع چی خوب پیش میره قول میدم

انشالله برای همه دوران بارداری عالی پیش بره😍

خدایا پسرمو♥️سالم برسون دستم🧸 😍
منم طبق پریودم جلوتر بودم‌اما سونو گفت ۴ هفتته 

سونو درس تره

نگرانی نداره الان فقط ساک حاملگی دیده میشه جنین خیلی کوچیکه فقط با سونوی واژینال نشون داده میشه اونم چه کاریه صبر کن تا هفته هشتم اونوقت جنینم دیده میشه واسه هر چیزی چرا به خودتون استرس وارد میکنید والا استرس واسه مادرای باردار سمه بچه که به دنیا بیاد بی قرار میشه.

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢