2777
2789
عنوان

قطع رابطه و تهدید شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 957 بازدید | 50 پست
به این نتیجه رسیدم وقتی تو اوج خوشحالی رابطه هستم قول چیزیو ندم وقتی که میدونم اخرش به اینجا میرسم،و ...

کارت عاقلانس و تصمیمت درست و دیر هم نیست. بهتر از این هست که بعد از ازدواج این تصمیم گرفته بشه

به این نتیجه رسیدم وقتی تو اوج خوشحالی رابطه هستم قول چیزیو ندم وقتی که میدونم اخرش به اینجا میرسم،و ...

عیب نداره حالا دیگه گذشته 

هیچوقت افسوس گذشته رو نخور درس بگیر و نزار اینده خراب شه والسلام

کلن راهای ارتباطیتونو قط کن خطتو عوض کن اینستاتو دلیت بزن و ...

مرا کاشتند ؛ غافل از اینکه بذر بودم🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آسوده خاطر زندگی کنید اگر واقعا تصمیم بر جدایی دارید جوابگوی ارتباط سون نباشید  با گذشت زمان ...

با عرض معذرت انگار فال حافظه  

میشه به یه مامان ک داره سعی میکنه مستقل باشه با ف،الو یا حتی لایک کوچیک انگیزه بدین🫶                    hanami_style3@

وای دقیقا .. منم سه سال پیش یه هفته باهاش رل زدم بعد کات کردم بعد اون درسشو ول کرد مادرش هروز ...

اگه خونوادت میدونن پس ترست از چیه اخه دختر خوب

بابا از چیش میترسین اخه ؟؟؟

اونا ترستو حس میکنن آتو دستشون میفته سواستفاده میکنن از ترستون ک اذیتتون کنن 

کسی که جرات داره برای کاری تهدید نمیکنه

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن
اگه خونوادت میدونن پس ترست از چیه اخه دختر خوب بابا از چیش میترسین اخه ؟؟؟ اونا ترستو حس میکنن آتو ...

😐 روانیه بخدا 

واسم خواستگار امده بود با چاقو رفته بود سراغش 

میگه ابروتو میبرم و ‌‌‌...🤦🏻‍♀️😐 

😐 روانیه بخدا  واسم خواستگار امده بود با چاقو رفته بود سراغش  میگه ابروتو میبرم و ‌‌‌.. ...

بگو برو ببر بگو ببخشیدا🙊هر گوهی میخای بخور

نهایتش اینه خواستگارتو چاقو میزنه اونم گوشش اینو میبره والا ... بخدا تهدیداشون الکیه روانی نشون میدن خودشون ازشون بترسین باهاشون بمونین همین من این مارموزارو میشناسم😬اطرافم زیاد دیدم و شاهد نقشه هاشون بودم

من نظر شخصیمو بر حسب تجربیاتم میگم امیدوارم کمکت کنه...

نمیشناسمش ک قضاوت کرده باشم طبق چیزی ک گفتی میگم ایشون هنوز باهات زیر یک سقف نرفته حسِ جذبِ جنس مخالفش زیاده، زیر یک سقف برید مطمعن باش خیالش راحت میشه ک دارتت و ب کاراش ادامه میده...

قدیمیا میگن گــِـلِ بعضی آدمها حاصلخیز نیست، حواست باشه دونه هاتو کجا می کاری...

نظر من اینه ک ادامه ندادن ب صلاحته، حتی اگر بیاد آبروریزی کنه ارزششو داره، رها کن...

تصمیمتو منطقی و عاقلانه بگیر، اگه نمیخای ادامه بدی نهایت با ۱۱۰ تهدیدش میکنی

آدَمی شـٰاگـِرد و دَرد اُستـٰادِ اُوست...
آسوده خاطر زندگی کنید اگر واقعا تصمیم بر جدایی دارید جوابگوی ارتباط سون نباشید  با گذشت زمان ...

خیلی ممنونم 🌸علاقه ای بهش ندارم میتونم تحمل کنم فقط امیدوارم این تهدیدا واقعا اتفاق نیفته و منو فراموش کنن..فقط نمیدونم بهش به آرومی بگم که نمیخوام دیگه تو رایطع باشم و از این حرفا چون من درباره قطع رابطه حرف نزدم فقط گفتم دارم با نفرت و عقده باهات زندگی میکنم همین