2777
2789
عنوان

سه روزه تکون بچمو حس نمیکنم

226 بازدید | 18 پست

هفته ۲۱ هستم جفتمم قدامیه.یچیزایی در حد نبض میفهمیدم ولی سه روزه نمیفهمم.هفته پیشم صدا قلبشو شنیدم خوب بود.چیزشیرینم میخورم کلا روش تاثیرنداشت از اولم.مهمه مرتب بودن حرکاتش تواین سن؟

من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه چیز شیرین بخور به پهلوی چپ بخواب اگه تکون نخورد برو بیمارستان ضربان قلبشو چک کنه 

دخترم تو قشنگ ترین اتفاق امسال منی😍😘🥰🤩 دوست عزیزاگه داری امضامو میخونی لطفا برا سلامتی دخترکم یه حمد مهمونم میکنی 🙏😊

خوبه اولش نوشتم چیز شیرین تاثیرنداره

من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤

یه نوشیدنیه شیرین بخور به پهلو دراز بکش خوب دقت کن به حرکاتش اگه باز تکون نخورد یه دکتر برو ضرر نداره

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
دختر داری منم ۳روزه نمیفهمم ولی فکر کنم به خاطر اینه که خیلی جابجا میشم و راه میرم

اره دختره.توچن هفتته

یه چیز شیرین که خوردی دراز بکش انشالله تکون میخوره نترس عزیزم من جاریم بچش دختر بود اصلا هیچی احساس نمی کرد شکمش هم بزرگ بود

😍جگرگوشه ام👼 چشمانم خیره به راهت مانده 👀بیا بیا که یقین دارم با تو عاشق تر می شوم با عطر تنت مست تر می شوم اصلا با تو دوباره متولد می شوم من به واسطه وجود با برکتت مادر می شوم🤰🤱،منم بالاخره مادر شدم میشه برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی 💖😘 خدایا شکرت هزاران بار شکرت 
خخخ جوابارو‌خوندم‌ خیالم راحت شد فک میکردم دختر من تنبله کم تکون میخوره پس دخترا کلا کم‌تکون میخورن& ...

شده بود تاحالا وقتی تو هفته من بودی دو سه روز هیچی حس نکنی؟

شده بود تاحالا وقتی تو هفته من بودی دو سه روز هیچی حس نکنی؟

اره خیلی اصلا احساس نمیکردم حامله باشم ب شوهرم میگفتم انگار هیچی تو شکمم نیس میگم ک تازه الانا لگد میزنه 

حالا تو میخای خیالت راحت بشه برو صدا قلبشو گوش کن