2777
2789
یه سوال شغل با درامد بالا یا پایینم براتون فرق داره ؟بین قیافه سلامتی شغل پول باباش و اخلاقش و همتش ...

من اگر بهترین دختر دنیا مقابلم بشیند و به چشام زل بزنه و خودش درخواست ازدواج بدهد با یک لبخند از کنارش رد میشم. حالا بعضیا نیایند قضاونم کنند بگن مغروره و ....ازدواج برایم هدف نیست به نظرم کسی که در  مجردی به خوشبختی نرسه در ازدواج هم نمی رسه.فعلا نظرم  اینه ولی اگه زمانی قصد داشتم ازدواج کنم میان اون گزینه ها اخلاق خوب از همه مهمتره برام. و شاغل بودن همسرم هم اگه باشه چه بهتر ولی زیاد مهم نیس. مهم اخلاقه برام

من دلیرم ..🌸 لحظه به لحظه زندگیمو عریان زندگی می کنم من از این نظر که تمام وابستگی هایم را دور ریخته ام عریان زندگی می کنم . من ...شهرم را ...جنسیتم را ... خانواده ام را ....ظاهرم را  و...کنار گذاشته ام و به درون اعماق زندگی رفته ام.خودم را با تمام انسانها برابر می دانم و از تمام تقدیرات خداوند راضیم. در تلاشم مسیر درست زندگیم را پیدا کنم دنبال یافتن مسیرم از طریق دروس دانشگاهی نیستم در دوران تحصیل بیشتر با فرمول ها ریاضی و فیزیک و ...سرکار داشتم و با اینکه ارشد مهندسی برق دانشگاه تهران رو دارم روحم سیراب نشد و ادامه ندادم. من از نتایج تلاشهایم عریانم و نتایج را به خداوند سپرده ام. مثال من مانند درختی است که همه به سمتش سنگ پرتاب می کنند و من پاسخشان را با میوه های شیرین می دهم...🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اگر بهترین دختر دنیا مقابلم بشیند و به چشام زل بزنه و خودش درخواست ازدواج بدهد با یک لبخند از کنا ...

آخه چرا دختره رو رد میکنی 🙊🙊به نظر من مجردی هیچ ربطی به ازدواج نداره ممکنه یکی تو مجردی بدبخت باشه تو ازدواج خوشبخت 😶اصلا درک نکردم 

کاربری دست دو نفر هست 
آخه چرا دختره رو رد میکنی 🙊🙊به نظر من مجردی هیچ ربطی به ازدواج نداره ممکنه یکی تو مجردی بدبخت باشه ...

منظورم این بود ازدواجو برای خودتون هدف قرار ندید که به وسیله اون به خوشبختی برسید بلکه دنبال پیشرفت در زندگی خودتون باشید منتظر منجی نباشید تنها خودتون می تونید خودتونو خوشبخت کنید مسئول شادی شما خودتون هستید اگه اینطور باشید کسی که از بیرون شمارو میبینهه به نظرش جذاب می آیید.

من دلیرم ..🌸 لحظه به لحظه زندگیمو عریان زندگی می کنم من از این نظر که تمام وابستگی هایم را دور ریخته ام عریان زندگی می کنم . من ...شهرم را ...جنسیتم را ... خانواده ام را ....ظاهرم را  و...کنار گذاشته ام و به درون اعماق زندگی رفته ام.خودم را با تمام انسانها برابر می دانم و از تمام تقدیرات خداوند راضیم. در تلاشم مسیر درست زندگیم را پیدا کنم دنبال یافتن مسیرم از طریق دروس دانشگاهی نیستم در دوران تحصیل بیشتر با فرمول ها ریاضی و فیزیک و ...سرکار داشتم و با اینکه ارشد مهندسی برق دانشگاه تهران رو دارم روحم سیراب نشد و ادامه ندادم. من از نتایج تلاشهایم عریانم و نتایج را به خداوند سپرده ام. مثال من مانند درختی است که همه به سمتش سنگ پرتاب می کنند و من پاسخشان را با میوه های شیرین می دهم...🌸
منظورم این بود ازدواجو برای خودتون هدف قرار ندید که به وسیله اون به خوشبختی برسید بلکه دنبال پیشرفت ...

واقعا نظرتون بسيار عالي بود 👌👌

خدايا ميشه نگام كني امشب خيلي دلم گرفته كاش بغلم كني 😞😭دوست دارم خدا جونم  💔🌷(ساعت يك و نيم شب٩مرداد).            اي درد به استخوان رسيدي😔كاش يه روز منم از ته دل بخندم بگم خدايا شكرت
واقعا نظرتون بسيار عالي بود 👌👌

ممنون🌼