2777
2789
عنوان

کمک کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا   الان به دوستم میگم میکه من نگفتم😐

بله این وسط تو چه گناهی کردی که از مدرسه اخراج شی اصلا خواننده زمان پهلویم همچین جرم سنگینی نیس داره از سادگیت سوءاستفاده میکنه

خدایا خیلی شکرت   
ابراهیم حامدی چیت ساز

ببین بهش بگو من دروغ گفتم ،شما هم حق اخراجه منو ندازی ،وقتی تونستی ثابت کنی که من واقعا فامیلشم به اداره اطلاع بده ،،بگو میرم هراست اموزش پرورش شکایت میکنم ازتون 

چه مدیر اسکلی.اینهمه درس میخونن شعورشون درحد جلبکه.بگو بتوچه اخه😂بعدم به مادرت بگو بیاد بشوناش سرجاش.

خودتم نترس بااین چیزا کسیو اخراج نمیکنن.مدیر شمااحتمالا سادیسمی چیزی داره یا حوصلش سررفته دنبال سرگرمیه.الانم نشسته داره بهت میخنده

چه مدیر اسکلی.اینهمه درس میخونن شعورشون درحد جلبکه.بگو بتوچه اخه😂بعدم به مادرت بگو بیاد بشوناش سرجا ...

این مدیرایه ایرانی رد دادن .،مدیره من برا برداشتن سیبیل برگه تعهد گذاشت جلوم گفت یه بار دیگ برداری میندازمت بیرون ،😒😒

😂

اگه دیدی همچنان داره اذیتت میکنه

جدی بهش بگو که نمیدونستم گناه یکی دیگرو پای فامیلش میندیسن واینکه هرطور مایل هستید برای اخراج کردن ولی اگه برم ازتون شکایت کنم حقو بمن میدن و خودتون زیرسوال میرین.

نگرانم نباش هیچ اتفاقی نمیفته.ازحقت دفاع کن

این مدیرایه ایرانی رد دادن .،مدیره من برا برداشتن سیبیل برگه تعهد گذاشت جلوم گفت یه بار دیگ برداری م ...

بخدا که اینا مریضن.برداشتن سیبیلت چه اتفاقی توجامعه ایجاد میکنه اخه.بمب اتمه مگه😑عقب مونده های ذهنین.بعد تعجب میکنیم چراجهان سومیم.کسایی ک مسئولیت اموزش جامعه رو بعهده دارن مریضن وای به حال این جامعه

بخدا که اینا مریضن.برداشتن سیبیلت چه اتفاقی توجامعه ایجاد میکنه اخه.بمب اتمه مگه😑عقب مونده های ذهنی ...

بهم گفت باعث تحریک مردا میشی .برا همین اینجوری میکرد 😐😑

واقعاا که راس میگی .مریضن به خدا

اگه دیدی همچنان داره اذیتت میکنه جدی بهش بگو که نمیدونستم گناه یکی دیگرو پای فامیلش میندیسن واینکه ...

من همیشه حقم دفاع میکردم ولی الان باید چت بکنی و این کلا هر چی براش میفرستی رو اسکرین شات میگیره 

اصلا ی چله روانیه

من همیشه حقم دفاع میکردم ولی الان باید چت بکنی و این کلا هر چی براش میفرستی رو اسکرین شات میگیره&nbs ...

توکه قرار نیست بی احترامی کنی.کاملا مودبانه توجیهش کن نمیترسی و زیربار حرف زور نمیری