2777
2789
عنوان

دیشب بابام

203 بازدید | 16 پست

اول از همه بگم که بابام اصلا دعوا نمی‌کرد  یا بد اخلاق نبود

دیشب عمه من زنگ زده که بیاید خونه ما شام دعوتت  خودش گفته که نه نمی‌آییم

بعد امروز  اومده میگه فقط به خاطر تو گفتم نمی‌آییم  بعد من گفتم به من چه  دعوام کرد  بعد  میگه  من بخاطر تو و خواهرت گفتم نمی‌آییم  خواهرم ۱ سالشه 

بعد کلا ما تو کرونا هیچ جا نمیرفتیم الصا نمیدونم چی بگم

کلا الان هرچی بگی میخواد  دعوات کنه 

کمک کنید 

چیکار کنم😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما هم تو کرونا هیچ جا نرفتیم ،همه میگن شما دیوانه اید روانی میشید،الان دو ساله خاله و اینا رو ندیدیم

کاربری دوممممهههه.نمی دونم چرا فقط منو تعلیق می کنند⁦☹️⁩⁦☹️⁩ما دوتاییم.منو و خواهرم

پدرت از جای دیگه عصبانی هست .احترامشو نگه دار جواب نده ،چند روز دیگه خودشون میفهمند از دلت در میارن

کاربری دوممممهههه.نمی دونم چرا فقط منو تعلیق می کنند⁦☹️⁩⁦☹️⁩ما دوتاییم.منو و خواهرم
اخه برای چی باید تشکر میکردم  کلا بابای من  هر وقت مهمونی چیزی بود از طرف خانواده خودش کل ...

خوب شما جواب نده ،تشکر کن بگو خیلی ممنونم ازت که بخاطر ما نرفتیم ،باور کن با یک تشکر ساده همه چی حل میشد