2777
2789

میخام تا عروسی موهام بلند و پرپشت باشه که نخام شینیون کنم یا مو بزارم ،هزینه هم میکنم لطفا هرچی میدونید بگید،چیکار کنم

مو مصنوعی بزار

خدا یا غیر ممکن های زندگی مون را ممکن کن     اگه دوست داری  یه صلوات برای حاجت بفرست.       روزگاری که روز ما نیست روزی هم روز ما میرسد      موفق باشید.   دوستون دارم    سنم اشتباهه   لایک نکنید گلای تو خونه    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مولتی ویتامین بخور بعد از ناهار.توی شامپوت روغن کرچک یا نارگیل بریز

._. استادمون‌میگفت‌:ماشینو‌که‌طراحی‌میکنن یه‌آینه‌کوچیک‌میزا‌رن‌واسه‌‌نگاه‌کردن‌به‌عقب یه‌شیشه‌بزرگ‌میزارن‌واسه‌دیدن‌جلو همونقد‌ر محدود‌به‌گذشته‌نگاه‌کنید نگاهتون‌به‌جلو‌باشه!"میفهمین‌کِه‌چی‌میگم.. #زندگی‌ذره‌کاهیست که‌کوهش‌کردیم... مامان یه پسر کوچولو هستم^^

الان که همه اکستشن!!!!

ولی همین که ماسک موی خوب استفاده کنی 

سشوار و اتو مو رو بزار کنار و کم کن

روغن نارگیل و کرچک 

موقع خواب موهاتو باز بزار

موهاتو ص

سفت نبند 

و کلا این روش ها کمک میکنه برای رشد 

من آنِ توام        مرا به من باز مده..

بنظرم فقط به موهات برس

واسه شب عروسیم اکستنشن بزار تا یک ماه میمونه باید حتما به آرایشگرت اطلاع بدی بری رنگ مو و غیره 

موهای طبیعی خودت حتی کمم باشن بهتره 

انسان های زیادی رو بشناس، تعداد کمی رو دوست داشته باش، به هیچ کدوم اعتماد نکن🎈(: