2821
2789
عنوان

تاپیک جامع پلی کیستیکا(pco)

| مشاهده متن کامل بحث + 11589 بازدید | 785 پست
عزیزم الان سعی میکنم کمتر بخورم چون طبعش هم سرده هم هورمونیه اما اینطور نیس که حذف کنم کامل فقط دیگه ...

شماپیج دکتر تاجیکی رو مطالعه کردین؟

به زودی منم مامان میشم😍
شماپیج دکتر تاجیکی رو مطالعه کردین؟

عزیزم فالو کردم پیچشون قفل بود فعلا باز نکردن بخونم اما البته اگه درس فالو کرده باشم

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دوستان یه سوال شما توی دوره عادتون ورزش میکنید؟حداقل تو روزای اول؟

روزای اول نه ولی بعدش اگه خونروزیم در حد طبیعی باشه میکنم چون سری های قبلی زالو انداخه بودم صورتم بخاطر انزمیش افتضاح بود وضعم نکردم ولی تو روزای اول هم پیاده روی در حد متعادل خیلی خوبه از دردتم کمتر میشه حتی اعصابتم اروم تر میشه

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

راستی بچه ها من دیروز برای بار سوم باز زالو انداختم 🤦‍♀️

روزای اول نه ولی بعدش اگه خونروزیم در حد طبیعی باشه میکنم چون سری های قبلی زالو انداخه بودم صورتم بخ ...

معمولاً درد ندارم ولی روزای اول یکم میترسم بازم ممنون عزیزم

لطفاً برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرستید 🙏
معمولاً درد ندارم ولی روزای اول یکم میترسم بازم ممنون عزیزم

فدات گلم

بچه‌ها یه سوال دیگه من دیروز سونو دادم کاملا طبیعی بود و کیستای ریز نبودن میدونم که ممکنه بعد یه مدت برگرده و ورزش باعث از بین رفتنشون میشه اما اگر ورزشمون و تغذیمون رو برنامه باشه بازم امکان برگشت هست؟

بچه‌ها یه سوال دیگه من دیروز سونو دادم کاملا طبیعی بود و کیستای ریز نبودن میدونم که ممکنه بعد یه مدت ...

سلام عزیزم چیکارکردی خوب شدی؟

به زودی منم مامان میشم😍
سلام عزیزم چیکارکردی خوب شدی؟

والا دقیق نمی‌دونم ولی دکترم بهم گفت ورزشت مرتب کن و گفت ورزشت باید جوری باشه که عرقت دربیاد من این چند وقت ورزش و قندو کلا رژیم غذایی رو خیلی رعایت کردم البته کنارش دارو هم می‌خوردم ولی احتمال زیاد تاثیر ورزشه

والا دقیق نمی‌دونم ولی دکترم بهم گفت ورزشت مرتب کن و گفت ورزشت باید جوری باشه که عرقت دربیاد من این ...

دارو چی میخوردی؟

درچه حدبود تنبلیت؟پریودات چطور بود؟

به زودی منم مامان میشم😍
بچه‌ها یه سوال دیگه من دیروز سونو دادم کاملا طبیعی بود و کیستای ریز نبودن میدونم که ممکنه بعد یه مدت ...

وای چقدر خوشحاا شدم با پستت 😍😍❤احتمالش خیلی کمتر میشه واقعا ورزش عالیه حتی من هر وقت میکنم قشنگ میفهمم که جوشامم کم شده

وای چقدر خوشحاا شدم با پستت 😍😍❤احتمالش خیلی کمتر میشه واقعا ورزش عالیه حتی من هر وقت میکنم قشنگ می ...

مرسی عزیز دلم فردا دوباره باید برم پیش دکترم چون دارو ی جدید بهم داده بود قبل سونو حالا باید برم سونو ی جدیدم رو ببینه 

ممنون به خاطر کمکات دعا کن عادتم دیگه تنظیم بشه با همین مراعات ها

مرسی عزیز دلم فردا دوباره باید برم پیش دکترم چون دارو ی جدید بهم داده بود قبل سونو حالا باید برم سون ...

حتما عزیزم فقط کامل خوب شدی فراموش نکنا هیچی رو منم مممنونم ازت که همیشه تاپیکمو دنبال میکنی ❤❤❤❤❤❤😘اگه بازم فردا سرحال بشم مطالب جدیدو میزارم کاش ی ازمایش هورمون هم میدادی عزیزم تا هر دو رو باهمم ببری ببینی هورموناتم تنظیمه یا نه 

2825
2823
2791
2779
2792