2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در مورد چی ؟ همه به من میگن مذهبی هستی . اما سوالت در مورد چیه ؟ چون در تمامی  زمینه ها اطلاعات ندارم

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081

من مسلمونم ولی مذهبی نیستم ،تعریفت از مذهب چیه 😉

ی بار بهم گفتن تو چه مسلمانی هستی ک صیغه رو قبول نداری؟!باید بگم من بی مذهبم ،مشکل داری ریپلای نکن،نمیخواد منو نصیحت کنی ک بیا و مذهب دار شو 😏تو مذهبتو بگیرو گناه نکن،ی بار گفتن اسلام بدون مذهب کشکه،مگه زمان پبامبر مذهب بود ک منم مذهب داشته باشم! ؟من که غیبت نمیکنم ،روزمو میگیرم،تهمت نمیزنم،دروغ نمیگم،نمازم سرجاشه،روزمم همینطور ،من مسلمانیم کشکه 😐تنها چیزی ک مذهب ب من یادداد این بود ک مذهب تفرقه انگیزه 😐هرجا میرسن میگن اسلام نابود کننده انسانیته،ن عزیز این مذهبه ک نابود کننده اس،فقط بخاطر مذهب فحاشی میکنن،تهمت میزنن ،حاضرم بی مذهب بمیرم اما شبیه شماها نباشم،شدیداااابا صیغه مخالفم و معتقدم عین زناست و کلاه شرعیه،اگه مشکلی با امضام داری .و عین عقده ای ها گزارش بزنی ک اخر حیوانیتی 😏
یه چنتا سوال دارم ..خودمم نمیدونم

والله مذهب در چی می بینی مقید بودن با مذهب داشتن فرق داره طرف چادر می پوشید مادرش مداح اهل بیت ولی دست کج داشت مردم بهشون میگفتن مذهبی ولی یکی بود اهل آرایش معمولی مانتویی اما صادق راستگو حلال وحرومم خیلی بلدبود حالا شما بگو مذهب بهتر یا مقید بودن به اصول اخلاقی

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

اسی تا نپرسی ولت نمیکنیم😂😂😂

{+✓مــیشه یه صــلوات برای ظهور امام زمان بفرستی؟😊🕊...من از،روح خدام بخاطر همـین...نبایدهـیچوقت ناامیدبشم...🌧مااشرف المخلوقات هسـتیم،پس توانایی انجام هرکاری را داریم،و...بیایید در حد همان اشرف المخلوقات رفتارکنیم.🪐🤗یه توحید برای قبول شدنم دوست خوب من...♥🌱
یه چنتا سوال دارم ..خودمم نمیدونم

۲تا کاربر میشناسم یکی بانوی بی نشان یکی هم اسمش فکر کنم به خارجی دقیق نمیدونم ک همه تاپیک هاش میگه بیاید سوال شرعی بپرسید میتونی ازشون کمک بگیری

الحمدُلله کما هوَ اهلُهُ

من هر موقع درباره یه موضوعی خیلی استرس دارم یا حتی فکرم درگیرشه یا مثلا یه کار اشتباه و گناهی انجام میدم شب خواب یکی از امام ها رو میبینم ....

امروز از روی کنجکاوی سرکتاب باز کردم خانمه بهم گفت یکی بهت کمک معنوی میکنه ...حالا میخوام بپرسم اصلا کمک معنوی چی هست؟ و ایا ممکنه از سمت امام ها باشه؟