2777
2789

آره.اگه افسردگیت حاد نیست ی دوره س با گذشت زمان مثل من خوب میشی

میشه برای حل مشکل زندگیم ک شده گره سفت ی صلوات بفرستین ممنون میشم😊💋💋💋💋انشالله شماهم ب ارزوهاتون برسین🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متآسفانه حاده

پس حتما برو دکتر دارو مصرف کن گلم چند مدته؟

میشه برای حل مشکل زندگیم ک شده گره سفت ی صلوات بفرستین ممنون میشم😊💋💋💋💋انشالله شماهم ب ارزوهاتون برسین🙏

سعی کن چیزی که باعث شده رو یادت بره با کارهای مختلف 

من هر بار که ناراحت میشم میرقصم میخندم اهنگ گوش میدم با خواهرم بازی میکنم تا یادم بره 

البته اینکه خودمو مجبور میکنم یادم بره همه ی اتفاقات رو بی تاثیر نیست 

چندساله

ی گیاه بهتمعرفی میکنم خیلی عالیه اینجوریه ک حس بد میاد سراغت ولی بهش بی اهمیتی من خودمم استفاده کردم....اسمش اینه هوفاریقون

ی گیاه بهتمعرفی میکنم خیلی عالیه اینجوریه ک حس بد میاد سراغت ولی بهش بی اهمیتی من خودمم استفاده کردم ...

چ جوری استفاده میکنی

میجوشونی؟

روزی چن بار میخوری؟

خوردی تاثیری داشت؟

اونجاکه یه دخترمیگه:ولی توقول داده بودی....قابلیت اینوداره که عرش خدا روبلرزونه!
چ جوری استفاده میکنی میجوشونی؟ روزی چن بار میخوری؟ خوردی تاثیری داشت؟

تاثیر فوق العاده بود تی بک بود خریدم روزی دوبار...امتحان کن گلم انشالله خوب میشی ولی باید رو افکارت هم حتما کار کنی سعی کن ورزش کنی پیاده روی کنی...من ک تا مرز خودکشی هم رفتم

تاثیر فوق العاده بود تی بک بود خریدم روزی دوبار...امتحان کن گلم انشالله خوب میشی ولی باید رو افکارت ...

چندوقت استفاده کردی عزیزم؟

اونجاکه یه دخترمیگه:ولی توقول داده بودی....قابلیت اینوداره که عرش خدا روبلرزونه!